LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Oliver Hunt om ex-flickvännen Denise Desmonds uppbrott

14 jul, 2023 
Johanna Talamo
Oliver Hunt om Denises uppbrott
Denise Desmond gick nyligen ut med att hon och hennes senaste kärlek gått skilda vägar.
Nu berättar ex-pojkvännen och Denise dotters pappa, True love-aktuella Oliver Hunt om hans syn på uppbrottet: ”Vill alltid hennes bästa.”
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Oliver Hunts intima scen i True Love Sverige: ”Jag går rakt på sak”Brand logo
Oliver Hunts intima scen i True Love Sverige: ”Jag går rakt på sak”

Oliver Hunt, 28 är aktuell i realityserien True Love Sverige där han letar efter kärleken. En av hans tidigare partners är youtubern och influencern Denise Desmond, som han dessutom har en dotter tillsammans med.

Oliver Hunt och Denise Desmonds tidigare relation

Det var under inspelningen av realityserien Temptation Island 2017 som Oliver Hunt och Denise Desmond först träffades och ett år senare blev de föräldrar åt den gemensamma dottern Leona.

Efter dotterns födsel började dock parets följare att uppmärksamma att paret inte längre lade upp bilder på varandra. Därmed började frågorna gällande relationen att strömma in varpå Oliver bekräftade att han och Denise gjort slut och valt att flytta isär:

”Som många av er säkert redan fattat eller märkt så har jag och Denise inte lagt upp något på varandra på ett tag och fleeeera av er skriver dagligen och frågar om vi fortfarande är tillsammans. Svaret på den frågan är nej. Ingen har varit otrogen eller något sådant utan det handlar mer om att vi blivit mer som vänner”, skrev Oliver då.

Annons

Efter paret gått skilda vägar så har de båda gått vidare till andra kärleksintressen men i dagsläget så är båda singlar.

Denise Desmond och pojkvännen går skilda vägar

Denise Desmond gick nyligen ut med att det tagit slut mellan henne och hennes senaste pojkvän. Det var i ett Instagram-inlägg hon förklarade anledningen till uppbrottet och påpekade att det är många som misstänkt att paret gått skilda vägar.

”Jag vet vet att de flesta av er märkt och förstått, speciellt med tanke på alla frågor jag fått senaste tiden är om vi fortfarande är tillsammans.. Jag har länge tänkt på hur jag ska säga det, men det finns inget bra sätt att säga det på. Han är världens bästa kille. Men vi fick det inte att funka. Vi är väldigt lika på många sätt, men väldigt olika på andra. Vi ska nu sälja lägenheten men tills dess att den är såld så bor vi tillsammans. Han är viktig för mig, för han är viktig för Leona. Jag vet att Leona är viktig för honom med. Därför kommer jag göra allt jag kan för att åtminstone dom ska ha en fortsatt bra relation. Men just nu funkar vi bara inte som ett par.”

Annons

Efter Denise delat inlägget så strömmade stöttande kommentarer in:

”Skickar en bamsekram!”, skriver en följare.

”Du är grym och fantastiskt Denise”, hälsar en annan.

Oliver Hunts ord om Denises uppbrott och relationen idag

I ett meddelande till Hänt uttrycker även ex-pojkvännen Oliver Hunt sin omtanke och kärlek till Denise och han skriver att det inte är något som de har pratat om men att han har haft det på känn.

”Vi har inte pratat något om det, haft lite på känn att det varit något när jag hämtat upp Leona hos dem. Men inget jag velat lägga mig i utan låta de sköta det och vill hon prata om det så är jag där för henne.” skriver han till Hänt.

Han fortsätter med att förklara att han har tillit till hur Denise hanterar uppbrottet med tanke på deras dotter Leona.

”Litar på att de sköter det på ett snyggt sätt då Leona är inblandad och jag vet att Leona gillar honom så det är såklart tråkigt. Tror att barn känner av om det är ”dåligt” mellan 2 vuxna så känner de att det är rätt beslut för dem så stöttar jag dem i det.”

På frågan gällande hur han och Denise relation ser ut idag svarar han att den är bättre än någonsin.

”Våran relation just nu är bättre än den någonsin varit tidigare, vi har en öppen kommunikation om det mesta. Och i slutet av dagen är det min dotters mamma och vill alltid hennes bästa.”

FOTO: YOUTUBE/HÄNT TV

Annons