LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Denise Desmond bekräftar uppbrottet från pojkvännen – därför går de skilda vägar

12 jul, 2023 
Amanda Rönnell
DENISE DESMOND
Det är drygt ett år sedan som Denise Desmond berättade att hon hittat kärleken på nytt efter uppbrottet från Oliver Hunt.
Nu ger hon det tråkiga beskedet att hon och pojkvännen har valt att gå skilda vägar.
Annons
Allt om Johanna Lind Bagges son: "Han är så snygg”Brand logo
Allt om Johanna Lind Bagges son: "Han är så snygg”

Youtubern och influencern Denise Desmond, 33, har tidigare varit tillsammans med tv-profilen Oliver Hunt, 29, som hon har dottern Leona, 5, med. Efter ett turbulent förhållande, kantat med flera offentliga bråk kring dottern valde Denise och Oliver att gå skilda vägar.

Denise Desmonds senaste kärlek – den hemliga pojkvännen

Men så småningom träffade Denise en ny kärlek – som hon och dottern sedan flyttade ihop med. Denise har inte velat dela med sig så mycket om relationen till pojkvännen offentligt. Men efter mycket tjat från följarna la hon ut en bild på honom och skrev:

”Okej, här är han. Är ni nöjda nu?"


När Denise först gick ut med förhållandet på sin Instagram skrev hon:

“Plötsligt dök han upp. Han såg mig, förstod mig, lyssnade och bekräftade. Han tog sig an Leona och kastade sig in i en roll jag aldrig ens hade kunnat drömma om. Han backade upp, hjälpte till, anpassade sig och lärde sig. Han gjorde allt, och lite till”.

Annons

Denise Desmond om uppbrottet från pojkvännen

Idag kom Denise dock med det tråkiga beskedet att hon och kärleken har valt att gå skilda vägar. I ett Instagram-inlägg förklarar hon varför de har valt att bryta upp:

”Jag vet vet att de flesta av er märkt och förstått, speciellt med tanke på alla frågor jag fått senaste tiden är om vi fortfarande är tillsammans.. Jag har länge tänkt på hur jag ska säga det, men det finns inget bra sätt att säga det på.”, skriver Denise i Instagram-inlägget.Hon fortsätter:

Han är världens bästa kille. Men vi fick det inte att funka. Vi är väldigt lika på många sätt, men väldigt olika på andra. Vi ska nu sälja lägenheten men tills dess att den är såld så bor vi tillsammans. Han är viktig för mig, för han är viktig för Leona. Jag vet att Leona är viktig för honom med. Därför kommer jag göra allt jag kan för att åtminstone dom ska ha en fortsatt bra relation. Men just nu funkar vi bara inte som ett par.”

Kommentarsfältet är fyllt av kärlek och stöd till Denise.

Denise Desmonds ord om uppbrottet

När Hänt når Denise berättar hon hur det känns.

”Det känns ändå bra. Det var ett par månader sen så har hunnit landa i det.”, skriver hon i ett meddelande till Hänt.

Foto: Youtube och Instagram

Annons