LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Niclas Wahlgren om skilsmässan från Laila Bagge – avslöjar: ”Glad att det hände”

12 jul, 2023 
Hanna Bolander
niclas wahlgren
Niclas Wahlgren delar med sig om känslorna kring skilsmässan från Laila Bagge.
Det har gått nio år sedan uppbrottet och Niclas ser på det i ett nytt ljus.
– Jag har fått så mycket bättre liv, säger han i Nemo möter en vän.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Carola Häggkvist flirtiga ord till tidigare flingen Niclas WahlgrenBrand logo
Carola Häggkvist flirtiga ord till tidigare flingen Niclas Wahlgren

Niclas Wahlgren, 58, gästade senaste avsnittet av Nemo möter en vän, där han öppnade upp sig om kärlekslivet. Han gav ett kryptiskt besked på frågan om relationsstausen idag och talade också ut om sin tidigare relation till Laila Bagge, 50.

Laila Bagge om skilsmässan med Niclas Wahlgren

Det har nu gått nio år sedan den uppmärksammade skilsmässan. Laila Bagge var först förtegen om uppbrottet, men öppnade senare upp sig om de svåra känslorna i en intervju med Tara.

– Det är klart att allt det där gjorde ont, jädrigt ont. Näst efter min mammas död var det nog den jobbigaste perioden i mitt liv, sa hon då till tidningen.

Beslutet att inte prata om känslorna kring seperationen offentligt grundade sig i en vilja att skydda deras gemensamma son Kit.

Annons

– Det var så mycket spekulationer och folk är väldigt snabba med att döma, trots att det ofta finns två sidor av saken. Men eftersom vi har barn ihop ville jag inte ge min version, sa Laila till Tara.

Niclas har tidigare berättat om sina känslor kring uppbrottet i olika intervjuer där han öppet delat med sig av sorgen av att bli lämnad av Laila. Han sa då att sanningen bakom skilsmässan var att hon tröttnade på honom.

Niclas Wahlgren om känslorna för Laila Bagge

Nu har Niclas åter igen berättat om sina känslor för uppbrottet i Nemo Hedens podd, där han säger att han trots allt är glad för att det tog slut.

– Vi var definitivt inte överens om att vi skulle lämna, då hade man inget val, men idag är jag skitglad att det hände. Det får en att utvecklas.

Nemo frågar då: ”Du ville fortsätta kämpa med Laila?”

– Ja jag ville det, men det var så jäkla bra att hon sa nej, för jag har fått så mycket bättre liv, säger Niclas.

Niclas fortsätter berätta att han har fått nya insikter sedan skilsmässan från Laila. Bland annat att det man vill ha inte alltid är det man behöver.

– Hon är snygg, hon är rolig, vi ska vara tillsammans. – Det kanske är det du vill ha men inte det du behöver. Det är en jäkla stor skillnad, säger han och fortsätter:

– Idag kan jag mer se en kvinna som jag träffar, att det där är det jag vill ha, så det ska jag inte ha. Det här är det jag behöver, och den människan blir mer djupare förankrad då.

FOTO: TV4, TT

Annons