Artikeln innehåller reklamlänkar

Olinda och Patrick Castielle om skilsmässan: ”Träffa någon annan”

Olinda Borggren

Olinda och Patrick Castielle skiljer sig efter tretton år ihop.
Anledningen är att de inte längre ville samma sak med relationen.
– Jag är naturligt monogam. Patrick not so much, säger Olinda.
Julia Markham och Niklas Åkerlunds kärleksbesked – nya avslöjandet om relationen
Slå på ljud

Olinda Borggren, 42, slog igenom i dokusåpan Paradise hotel 2005. Där träffade hon kärleken Patrick Larsson, 45, och några år senare bröt de upp från Sverige och flyttade till Spanien ihop.

ANNONS: Den rosa granaten – ett överfallslarm att ha i väskan, för stunder då du känner dig otrygg! (länk till Aller media shop)

I samma veva bytte de även efternamn till Castielle och startade en helt ny karriär inom porrbranschen.

– Vi delar med oss av vårt liv och vårt skapande i form av bilder och videofilmer. Vi har inga gränser. Hela vårt budskap är att sluta med gränser och moraliska idéer om vad som är rätt eller fel. Sex är frihet, har Olinda tidigare sagt till Aftonbladet.

Därför separerar Olinda och Patrick Castielle

På en hemsida la de upp filmer där de hade sex med varandra, men även filmer där Olinda hade sex med andra. Men efter tretton år ihop separerar nu paret.

– Vi är inte ett par längre på den delen att vi är ett kärlekspar. Sen kan jag inte svara på om vi kommer att bli ett par en dag igen. Just när vi bästa vänner, själsfränder och kompanjoner. Jag älskar Patrik med hela mitt hjärta. Jag kan inte tänka mig att inte ha Patrick i mitt liv, säger Olinda till Expressen.

De bor fortfarande ihop i Indonesien dit de flyttade för ett tag sedan, men då de har olika sätt att se på hur en relation ska se ut väljer de nu att gå skilda vägar.

– Jag är naturligt monogam. Patrick not so much. Man ska helst vara ärlig med vem man är där. Jag accepterar att olika människor är på olika sätt, säger hon.

Patrick Castielle om skilsmässan från Olinda

Olinda förklarar att Patrick är mer öppen för flersamhet, något som även hon varit tidigare. Nu har hon dock kommit till en punkt där hon inte längre vill samma sak som Patrick. För Expressen förklarar han hur han känner kring det hela.

– Jag tror inte på att vara ihop. Det tvingar mig in i något som inte stämmer överens med min verklighetsuppfattning. Jag har delat min tid med Olinda så länge jag har känt för att göra det, ändra fram tills nu. Det är ett val jag gör, en känsla jag följer.

– Om du känner för att lämna den människa du älskade i går, lämna den människan. Om du känner för att träffa någon annan, träffa någon annan. Alla idéer och regler du har som gör dig olycklig, kasta dem och spola ner dem i toaletten omedelbart.

Kan bli en återförening för Olinda och Patrick Castielle

Olinda berättar att de båda har sårat varandra genom åren, men trots det älskar hon honom fortfarande. Hon stänger inte dörren helt för en återförening.

– Han är den som jag litar på absolut mest – och har skadat mig mest. Jag har säkert skadat honom mest också. Vi har gått igenom de mest sjuka sakerna tillsammans och kan man överleva det vi har gjort tillsammans så kan man nog överleva allt.

FOTO: Anders Wiklund / TT, Patrik Österberg / TT

SENASTE NYTT!