Olinda Castielles nya liv efter uppbrottet från Patrick

Olinda och Patrick Castielle
Olinda och Patrick Castielle separerade för tre månader sedan efter 13 år som par. Nu berättar hon om sitt nya liv.
Annons

Olinda Castielle, 43, slog igenom för svenska folket när hon högljutt gjorde entré i Paradise hotel för 15 år sedan. Då hette hon Borggren i efternamn och under inspelningstiden i Mexiko träffade hon deltagaren Patrick Castielle, 45, som hon inledde en relation med.

Annons

De blev snabbt ett av Sveriges mest omtalade par, men beslutade sig snabbt för att lämna landet. I 13 år har de varit på resande fot och ägnat sig åt andligt sökande och att utforska sexualitet. Bland annat har de haft en hemsida som erbjudit pornografiskt innehåll och Olindas Instagramkonto har haft tusentals följare där hon visat upp sin nakna kropp.

I oktober kom dock chockbeskedet – Olinda och Patrick har gått skilda vägar. Olinda bekräftade uppbrottet för Expressen och sa att de nu bara var bästa vänner och själsfränder, samtidigt som hon inte uteslöt att de kanske skulle bli ett par igen.

Annons

– Jag är naturligt monogam. Patrick not so much. Man ska helst vara ärlig med vem man är där. Jag accepterar att olika människor är på olika sätt, berättade Olinda.

Därför tog det slut mellan Olinda och Patrick

Även Patrick gav sin version av uppbrottet:

– Jag tror inte på att vara ihop. Det tvingar mig in i något som inte stämmer överens med min verklighetsuppfattning. Jag har delat min tid med Olinda så länge jag har känt för att göra det, ändra fram tills nu. Det är ett val jag gör, en känsla jag följer.

Nu har det gått nästan tre månader sedan uppbrottet mellan de forna Paradise hotel-profilerna blev känt, och nu avslöjar Olinda för Expressen Extra vad hennes nästa drag i karriären är: att skriva en handbok i hur man får den perfekta sexiga rumpan. Idén fick hon efter att i åratal fått komplimanger för sin bakdel, och frågorna om den har varit så många att hon helt enkelt gjorde slag i saken och skrev boken Olinda’s booty: How to get the perfect sexy ass.

Annons

Olindas nya bok

– Det har blivit en hype kring att ha en stor och fin rumpa. Jag är inte så inne på att den ska vara stor utan att den ska vara fast och fin. Storleken avgör man själv hur stor man vill att den ska vara. Ju mer jobb man lägger på den, desto större blir den. Som med allting i livet, säger hon till tidningen.

Olinda Castielle avslöjar dessutom att boken även handlar om hälsa då hon menar att det är en viktig pusselbit för att lyckas.

– Mediation, yoga, tantra, att bara kunna andas korrekt kan förbättra din hälsa enormt. Jag har en mediativ inställning till hälsa, säger hon.

FOTO: TT

Annons

 

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…