Ola Rapace bryter tystnaden om kampen med barnen

Ola Rapace och sonen Lev
Ola Rapace pratar inte allt för ofta om sitt privatliv.
Men i podcasten Bathina – en podcast öppnar nu skådespelaren upp om kampen med sina barn.
– Jag har mått egentligen för dåligt för att funka som farsa, säger han.
Annons

Skådespelarna Ola Rapace, 48, och Noomi Rapace, 40, gick skilda vägar 2011, efter att ha spenderat nio år som gifta. Ex-makarna har tillsammans sonen Lev Rapace, 17, ihop men Lev var inte Olas första barn.

Annons

Under tiden han gick på scenskolan fann han nämligen kärleken i skådespelaren Malin Morgan, 49. Ihop med Malin gick Ola sitt första barn – dottern  Line Rapace, 21.

– Jag blev kär i en tjej i klassen och så blev hon gravid under sista året på skolan, säger Ola Rapace i Bathina Philipsons podcast Bathina – en podcast.

Idag är Ola gift med Sonja Jawo. Redan samma kväll som paret träffades första gången 2018 sa Ola till Sonja att han ville gifta sig med henne. Nio månader senare var de man och fru.

Annons

Ola Rapace starka reaktion:”Helt sjukt”

I samma avsnitt av podcasten börjar Ola och Bathina prata om diagnoser, vilket får skådespelaren att jämföra sin egen uppväxt med sonen Levs.

– Jag tänker på hur jag var i skolan och mina polare. Det var många av oss som var ganska stökiga men vi fick ändå gå kvar i vanlig klass, säger Ola och forsätter:

– Men sen så när min egen son då skulle början sexårsverksamhet och bara var så att han hade svårt att sitta still i en timme. Jag tycker att det är märkligt om en sexåring kan sitta still i en timme men då kände jag att de började behandla honom som ett problembarn lite grann. Vilket jag tyckte var helt sjukt.

Bathina håller med och menar att mycket har förändrats på senare dar.

– Ja det slår över åt andra hållet. Det är det jag säger, idag är man konstig om man inte har en diagnos, säger hon.

Annons

Erkännandet om barnen

Under årens gång har Olas mående gått upp och ner. I poddavsnittut talar han nu ut om hur hans beteende har påverkat relationen med barnen.

– Jag är dålig på att be om hjälp när jag är svag. När jag är arg eller ledsen, eller känner att det här fixar inte jag så har jag jättesvårt att erkänna det. Det vet jag till exempel har gått ut över mina barn ibland. Jag har mått egentligen för dåligt för att funka som farsa, säger han.

Bathina påpekar att detta är något som Ola borde släppa på och han kan inget annat än att hålla med henne.

– Det försöker jag jobba på men jag tycker att det är svårt. Jag är verkligen så där att erkänna mig besegrad. Men jag kämpar med det.

FOTO: Jessica Gow/TT/Scott Garfitt/TT

Annons

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…