ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Ola-Connys stora ilska – oense med Ullared-Morgan: ”Hårdare”

01 aug, 2022 
Ullared-profilerna
Ola-Conny och Morgan är två namn som man starkt förknippar med Ullared.
Men nu kommer det fram en stor meningsskiljaktighet, mellan kollegorna.
– Förlöjligande, säger Ola-Conny till Hänt.
Annons
Morgan om Ola-Connys påstående om att bli förlöjligad i tv: ”Upplever det inte så”Brand logo
Morgan om Ola-Connys påstående om att bli förlöjligad i tv: ”Upplever det inte så”

Ola-Conny Wallgren, 58, är en välkänd tv-profil från realityserien Ullared. Det folkkära programmet har sänts i tio år, där de låter tittarna följa shoppingsugna människor samt personalen som jobbar på varuhuset.

En annan folkkär profil från programmet är ingen mindre än Morgan Karlsson, 49. Ola-Conny och Morgans medverkan i Ullared har varit en sådan stor succé att de till slut fick en egen serie, En stark resa med Morgan och Ola-Conny, där fick man följa duons resa runt jorden.

Sanningen om Ola-Conny och Morgans relation

Men den så kallade duon är trots allt inte så tighta som man kan tro. I intervjun med Hänt berättar Ola-Conny om relationen.

– Det var ett spel för galleriet och det blev ju bra ändå. Vi umgicks lite då och då, jag hjälpte honom med grejer och fixa men vi umgås inte på fritiden. Vi lever i olika världar.

Annons

När Hänt träffar Morgan låter det dock lite annorlunda.

– Nej, vi har en bra relation. Sen så kanske inte Ola-Conny ringer mig en fredag och säger att ”Nu drar vi till stan och festar” och så. Men vi har en bra relation, säger Morgan till Hänt.

Ola-Connys ilska mot produktionen – Morgans markering

Men meningsskiljaktigheterna slutar inte där. De har även helt olika uppfattning m produktionen och klippningen. Ola-Conny säger till Hänt att han är oerhört besviken över hur han framställs i programmet.

– Man ska skratta med oss och inte åt oss, säger han och tillägger:

– Jag är stolt över de jag har gjort, men jag kommer vara hårdare i framtiden. I vissa fall har det vinklats på ett märkligt sätt. Förlöjligad på ett sätt.

Detta håller inte Morgan med om. När vi säger till Morgan hur Ola-Conny uttryckt säger svarar han bestämt:

– Jag har inte upplevt något sådant. Det är klart att när jag ser programmet kan jag se mycket som är dumt. Men när man träffar fyrtio till femtio fans om dagen som jag gör, då lägger inte de mig mot huvudet att jag skulle vara förlöjligad.

Se en del av intervjun med Ola-Conny här:

Därför tycker Ola-Conny att produktionen vinklat honom fel: "Förlöjligad"Brand logo
Därför tycker Ola-Conny att produktionen vinklat honom fel: "Förlöjligad"
Annons