LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Ola-Connys skräckmöte med Lotta Engberg – här krossas drömmen: ”Korkad och dum”

25 jun, 2024 
Ullared-profilen Ola-Conny har alltid haft ett gott öga för Lotta Engberg. Men när han nu fick chansen att få säga hej till henne så gick allt fel.
– Jag har bara känt mig korkad och dum, säger Ola-Conny till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Hänts krönikör: Vi vill ha tillbaka Ullared nu!Brand logo
Hänts krönikör: Vi vill ha tillbaka Ullared nu!

Ola-Conny Wallgren, 60, slog igenom med dunder och brak i tv-serien Ullared tillsammans med vännen och kollegan Morgan Karlsson, 50. Sedan dess har både Ola-Conny och Morgan levt på sina kändisskap och blivit två av Sveriges mest folkkära personer.

När det gäller privatlivet är Ola-Conny förlovad med Ullared-kollegan Linda Persson, 48. De är lyckligare än någonsin och för att inte gå för mycket på varandra, eftersom de jobbar på samma arbetsplats, så har de valt att inte vara sambos.

Ola-Conny är som sagt väldigt lycklig i sin relation, men för några år sedan fick han frågan om vem som var hans kändiscrush. Svaret var då enkelt: Lotta Engberg, 61.

Därför har Ola-Conny ett öga för Lotta Engberg

När Hänt når Ola-Conny berättar han vad det beror på.

Annons

– Jag har alltid varit lite lill-gammal så jag tycker om Bingolotto och har alltid kollat på det. Det var ju det att min mamma satt alltid och tittade på Bingolotto och hon tyckte ju då så mycket om Loket och Lotta Engberg, säger Ola-Conny och tillägger:

– Det är ju så, de som är och har varit bäst i Bingolotto är ju Loket och Lotta Engberg, de har alltid varit så fantastiska med sin glädje och humor.

Däremot har Ola-Conny, trots sitt kändisskap, aldrig fått träffa Lotta.

– Men jag har aldrig träffat Lotta Engberg, aldrig någonsin!, säger Ola-Conny.

Ola-Connys dröm med Lotta Engberg krossad – har aldrig träffats

För några veckor sedan hade Ola-Conny däremot ett guldläge för att få träffa sin idol. Lotta Engberg var nämligen på plats på Ullared och det visste Ola-Conny om.

– Ja jag såg att hon satt där och demade och grejade. Men jag ville inte liksom känna mig viktig och gå fram och säga hej. Jag såg lite på avstånd bara och såg henne och sedan gick jag hem, säger Ola-Conny till Hänt.

Annons

Ångrar du att du inte vågade gå fram och säga hej?

– Nej men alltså jag tror aldrig att jag tagit en selfie med en enda kändis, eller jo arbetsrelaterat. Men jag har aldrig gått fram privat någon gång, aldrig någonsin i hela mitt liv. Jag har varit för blyg och inte vågat, jag har bara känt mig korkad och dum, säger Ola-Conny och tillägger:

– Jag vill inte hamna i den där situationen att "här kommer jag, känner du mig? Nähe?". Jag är liksom lite mer sådär att jag tar det lugnt.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Hänt

Annons