ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Ola-Connys bakslag i relation med flickvännen Linda

28 jul, 2023 
Moa Risberg
Ola Conny
Ullared profilen Ola-Conny Wallberg och flickvännen Linda delas upp.
Paret får inte sin semester vid samma tidpunkt under sommaren
Något som Ola-Conny berättar för Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Därför älskar Ola-Conny att jobba på UllredBrand logo
Därför älskar Ola-Conny att jobba på Ullred

Programmet Ullared blev snabbt populärt efter sin premiär på Kanal 5, där tittarna fick följa med bakom kulisserna på det stora varuhuset Gekås.

Två personer som blev lite extra uppmärksammade i programmet var Ola-Conny Wallberg och Morgan Karlsson, som jobbade på varuhuset.

De två kollegorna fick snabbt en plats i svenska folkets hjärta efter succén i Ullared, vilket senare även ledde till egna program för de två tv-stjärnorna.

Fått flera erbjudande utomlands

Efter succén i svensk tv har även Ola-Conny gjort program i vårt granland Norge där han blivit väldigt populär efter sin medverkan i programmet Camp Kullinaris.

Trots erbjudande om fler jobb i Norge så håller han fortfarande Ullared kärt. Något som han berättar i en intervju tillsammans med Hänt.

– Jag har blivit erbjuden att flytta till Norge, men jag sa nej. Jag har ett liv hemma och där trivs jag, så jag tänker inte göra det, säger Ola-Conny.

Annons

Ola-Connys fann kärleken på Gekås

Det är inte bara jobbet som håller honom kvar i Ullared, även flickvännen och kollegan Linda Persson är en anledning till varför han trivs extra bra i trakten.

I juni 2022 avslöjade Ullared-profilen Ola-Conny att han funnit kärleken i kollegan Linda, som jobbar i restaurangen i varuhuset Gekås.

Paret förlovade sig kring midsommar förra åtet och firar nu ett år som förlovade. Vilket de tyvärr inte riktigt kunde fira ihop under semestern

– Linda och jag har inte semester samtidigt, de är ju så på vårat jobb. Det är sällan som dom som är tillsammans har semester samtidigt. Eftersom det är tre semesterperioder, säger Ola-Conny.

Även om de inte får semester tillsammans så tar paret alla chanser de får.

– När vi är tillsammans så gör vi en och annan utflykt men det har ju regnat så himla mycket här så de har ju inte varit så mycket man har kunnat göra utomhus. Utan vi har väl umgåtts och så, säger han.

Han fortsätter och berättar om parets sommar ihop:

– Det blir lite vad det blir, jobbar jag sent och hon är hemma, vi grejar och är ute och fiskar, går i skogen och gör små utflykter, säger han.

FOTO: HÄNT & TT

Annons