LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Ullared-Morgans chock när Ola-Conny Wallgren träffade Linda: ”Förvånad”

09 jul, 2023 
Frida Eklöf
Morgan Karlsson, Ola-Conny Wallgren och Linda Persson
Ola-Conny Wallgren lever lyckligt med fästmön Linda Persson.
Men någon som blev chockad när Ola-Conny träffade kärleken var ingen mindre än Ullareds kollegan Morgan Karlsson.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Ullared-Morgan om kärleken: ”Någon enkel”Brand logo
Ullared-Morgan om kärleken: ”Någon enkel”

Det var under 2009 som den första säsongen av realityserien Ullared hade premiär i tv-rutan. Genom tv-programmet har vi fått följa varuhuset Gekås Ullared och deras framgångssaga samt de anställda på köpcentret.

I samband med att Ullared sändes på bästa sändningstid har några av varuhusets profiler blivit välbekanta ansikten för det svenska folket. Två att dem är inga mindre än Morgan Karlsson, 50, och Ola-Conny Wallgren, 59, som har kommit att bli några riktiga superkändisar.

Ullared-Morgans chock när Ola-Conny skaffade flickvän

Det var i juni 2022 som Ullared-profilen Ola-Conny avslöjade att han funnit kärleken. Han hade nämligen blivit handlöst förälskad i ingen mindre än Ullared-kollegan Linda Persson.

Och någon som blev chockad över relationen var Ola-Connys kompis Morgan.

– Jag blev lite förvånad när Ola-Conny säger att han träffat en tjej och jag visste inte vem av dem som han träffat och sådana där grejer. Men det var en helt vanlig arbetskollega och som är väldigt trevlig!, säger Morgan till Hänt.

Annons

Linda är nämligen en god vän till Morgan och de lärde känna varandra genom Gekås Ullared och dess matsal. Morgan berättar även för Hänt att han tror att kollegan äntligen har träffat rätt.

– Jag kände ju Ola-Connys tjej innan hon blev ihop med honom. Jag tror det funkar bra, jag tror inte hon är en person som är ute efter hans kändisskap eller hans pengar. Jag tror att han har träffat rätt denna gången.

Ola-Conny Wallgren och Linda Persson bröt förlovningen

Kärleksresan för Ola-Conny och Linda har under året gått upp och ner. Kort tid efter att de blev tillsammans tog de det stora steget och förlovade sig.

Men bara tre månader efter den glädjande nyheten gjorde de slut och spenderade en månad ifrån varandra. Den månaden när uppbrottet var ett faktum tog Ola-Conny mod till sig och hörde av sig till Linda.

– Ja, alltså det var såhär att vi avslutade ju proffesionellt och så men så kände Ola-Conny det att nej jag ska ta kontakt med Linda, jag saknar henne så mycket, så han smsade mig. Och så hade vi blivit bjudna på en bröllopsfest och så frågade han om jag ville följa med och på den vägen är det, har Linda förklarat för Hänt.

Vad bra det blev till slut!

FOTO: Hänt TV, Privat

Annons