ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
TRENDAR JUST NU!Bianca IngrossoPernilla WahlgrenFarmen 2024Melinda JacobsE-type

Ola-Connys drastiska utseendeförvandling efter tittarnas kritik – nya bilderna visar

29 jul, 2022 
https://image.hant.se/image-8453040?imageId=8453040&width=1320&height=1320&cropw=100&croph=100&x=0&y=0
André Färnsveden
Ola-Conny i kostym 2017.
Ola-Conny har tidigare svarat på kritiken om hans ”ovårdade” utseende.
Nu har han genomgått en utseendefövandling – nya bilderna visar.
Annons
Ola-Connys om att se sig själv på TV: "Sånna kläder"Brand logo
Ola-Connys om att se sig själv på TV: "Sånna kläder"

I programmet Ullared får tittarna följa med på kunders och anställdas äventyr i Sveriges största varuhus, Gekås. Två personer som utmärker sig i programmet är radarparet Ola-Conny Wallgren, 57 och Morgan Karlsson, 49, som båda jobbat på varuhuset i många år. En av anledningarna till att de har varit så omtyckta är deras underhållande ”bästis”-relation. Men tidigare i år kunde Hänt avslöja att det endast var en fasad.

– Det var ett spel för galleriet och... det blev ju bra ändå. Vi umgicks lite då och då, jag hjälpte honom med grejer och fixa men vi umgås INTE på fritiden, nej. Vi är olika världar, sa Ola-Conny om relationen till Morgan.

Annons

Ola-Conny kritiseras för sitt utseende

Ola-Conny har medverkat i Ullared sedan premiärsäsongen. Men genom åren har hans utseende förändrats drastiskt. För fyra år sedan gick han igenom en tuff period i livet, han hade förlorat sin mamma i samma veva som hans dåvarande relation tog slut.

I en intervju med Aftonbladet, från den perioden, berättade Ola-Conny att kunder hade börjat påpeka att han hade ett ”ovårdat” utseende.

– De har åsikter om att jag har skägg och långt hår och säger att jag ser ovårdad ut, sa Ola-Conny till tidningen.

– I och med att jag jobbar i butik kan jag inte vara kaxig tillbaka, men jag brukar svara att var en och får väl se ut som de vill. Jag brukar säga att hade jag inte sett ut som jag gör kanske jag aldrig varit där jag är i dag.

Med andra ord tog Ola-Conny kritiken med ro men erkände att han inte heller var nöjd med sitt utseende efter att ha sett sig själv i tv-rutan.

Annons

– Nu i det senaste Ullredsprogrammet tycker jag att jag ser för jävlig ut. Jag hade kommit in en livskris, säger Ola-Conny till Hänt.

Ola-Connys drastiska utseendeförvandling

Nu verkar livet gå i rätt riktning för Ola-Conny igen. Han har än en gång hittat kärleken, nu i Linda Persson, en kollega från varuhuset. De blev tillsammans väldigt fort och har nu även förlovat sig.

Men det är inte bara hans relationsstatus som har förändrats. När Hänt träffade Ola-Conny tidigare i somras hade han klippt håret kortare och trimmat ner skägget. Han tycker däremot fortfarande inte om att se sig själv i tv-rutan.

– Jag tittar väl ibland, det som är väldigt gamla avsnitt, det tycker jag är trevligt att se igen. Då tänker man ”oj hade jag såna kläder då” men jag kan väl tycka att det är lite svårt att se sig själv ibland. Så det är inte så att jag är så egotrippad att jag bara vill se mig själv utan jag tittar lite grann, sen vill jag se något annat, förklarar Ola-Conny för Hänt.

Ola-Connys nya utseende i en intervju med Hänt.
Ola-Conny, med kortare hår och utan helskägg, intervjuas av Hänt.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons