ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Ola-Connys besvikelse på Ullared - efter otydliga besked om framtiden

02 aug, 2023 
Moa Risberg
Ola-Conny har inte spelat in något nytt program av Ullared på två år.
Ola-Conny Wallgren slog igenom i programmet Ullared på kanal 5.
Efter två års uppehåll och otydliga besked berättar han programmets framtid.
– Det är klart att man saknar att göra Ullared, säger Ola-Conny
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Ola-Conny Wallgren om bonusen i Ullared – det gör han för pengarnaBrand logo
Ola-Conny Wallgren om bonusen i Ullared – det gör han för pengarna

Ola-Conny Wallgren tog hela svenska folket med storm när han slog igenom i programmet Ullared på kanal 5. Han gick från att packa upp bröd på det stora varuhuset Gekås till att bli en riktig tv-stjärna såväl i Sverige som utomlands.

Även om Ola-Conny har blivit en känd person i tv med succéerna Ullared, en Stark resa med Ola-Conny och Morgan och det norska tv-programmet Camp Kullinaris så har han inte lämnat sitt jobb på varuhuset.

Ola-Conny jobbar fortfarande kvar på Gekås tillsammans med kollegan Morgan Karlsson och de planerar han att göra fram tills han går i pension om några år.

Ola-Conny träffade flickvännen på varuhuset

Det är inte bara kollegan och parhästen Morgan som jobbar på varuhuset, även Ola-Connys flickvän som jobbar i restaurangen på Gekås är en anledning till att han stannar på Ullared.

Annons

Även om de firar ett år som förlovade, så har paret valt att fortsätta leva isär som särbos, något som Ola-Conny berättar för Hänt i en intervju.

– Vi har inte tänkt på det, de bara är som de är. De bästa är väl att inte sätta krav på varandra, man får väl växa in i varandra. Vi är så gamla och vi har våra rutiner var och en med barn och så vidare och jag tycker det känns rätt bra som det är, säger Ola-Conny till Hänt.

Ola-Connys besvikelse på Ullared

Även om Ola-Conny planerar att stanna kvar så finns det dessvärre en besvikelse från Ola-Connys håll.

Det är nämligen två år sedan den senaste inspelningen av programmet Ullared genomfördes. Anledningen till varför det inte blivit någon ny inspelning vet inte Ola-Conny. För Hänt berättar han om besvikelsen.

– Ullared har inte varit inspelat på över två år och jag har inte riktigt fått något svar på varför. Det är ingen som har sagt något om det, säger Ola-Conny.

Annons

I vanliga fall brukar Ola-Conny få besked i god tid under våren, innan inspelningarna drar igång under sommaren.

– Vi brukar sätta igång i juni och håller på till augusti och då brukar vi få reda på det i mars, april, säger han.

Ola-Conny berättar om besvikelsen kring de oklara beskeden och att han pratat både med Kanal 5 och Ullared utan att få någon klarhet i om det blir någon framtida program, nu berättar han om saknaden.

– Det är klart att man saknar att göra Ullared för det var väldigt kul och väldigt populärt och många frågar om igen, ska du inte göra någon ny serie dagligen, säger Han.

FOTO: TT

Annons