LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Ola-Conny förkrossad efter beslutet om Ullareds framtid – kräver förändring

08 apr, 2024 
Den eviga kampen på Ullared fortsätter och oklarheterna är ett faktum.
Nu berättar Ola-Conny Wallgren om sin förtvivlan och medger att han aldrig får några svar.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Ullared-Ola-Conny – därför har inte fästmön Linda träffat barnenBrand logo
Ullared-Ola-Conny – därför har inte fästmön Linda träffat barnen

Det har redan gått 13 år sedan Ola-Conny Wallgren, 60, och de andra Ullared-profilerna slog igenom med dunder och brak för svenska folket.

I serien fick vi både följa trogna stammisar som systrarna Gunnel och Maritta, livsnjutaren Kjell, VD:n Boris och såklart Ola-Conny och Morgan! Serien fick så pass stort genomslag i Sverige att Ola-Conny blev totalt nedringd både dag och natt.

Nu har det däremot gått några år sedan serien slutade sändas och på Ullared går snacket för fullt och alla ställer sig samma fråga ”kommer det bli en ny säsong?”.

Ola-Conny om Ullared: ”Ett omtyckt program”

Morgan har tidigare berättat för Hänt att han och Ola-Conny brukar sitta i matsalen och prata om serien och att de så gärna vill att den kommer tillbaka. Men inga besked får de och detta är nog ganska frustrerande både för huvudpersonerna och för tittarna.

Annons

– Det är ett omtyckt program kan jag säga. Alltså det är inte klokt egentligen att det är mer än 13 år sedan det första programmet sändes. Folk säger fortfarande att det är så himla kul att titta på, man blir glad och det är trevligt och att det bara känns kul, konstaterar Ola-Conny för Hänt.

Dock kan Ola-Conny berätta att han kommer figurera i tv-rutan här framöver. Mer än så kan han tyvärr inte berätta men det är ingen ny säsong av Ullared i alla fall.

Ola-Conny får aldrig några svar om Ullared

Om det skulle bli en ny säsong så är det dock inget snack om saken.

Skulle du tacka ja då?

– Ja definitivt! Inga problem, men jag vet faktiskt inte grejen varför det inte blir någon ny säsong. Jag har inte svar på det faktiskt, jag har aldrig fått något svar på det.

Brukar du få fråga hur det blir?

– Ja jag ställde frågan en gång. Jag pressar inte eller så men jag ställde frågan och då fick jag svaret "det vet vi inte än". Jag ställde nog någon fråga till femman eller Strix också och då fick jag svaret "det kan vi inte svara på, vi ligger lite lågt", förklarar Ola-Conny och fortsätter:

– Så ja, mer info än så har jag inte. Men jag har pratat med Kjell och Maritta också och de undrar också hur det blir.

Nu återstår det helt enkelt bara att vänta och se.

– Nu får vi hoppas att det blir Ullared här framöver, men det har jag faktiskt inget svar på. Vi får väl se och hålla alla tummar, säger Ola-Conny.

FOTO: BYRMO CAROLINA/Aftonbladet, Youtube

Annons