LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Ullared-Ola-Conny kan inte leva normalt – berättar vad som hänt

05 apr, 2024 
OLA-CONNY
Ola-Conny Wallgren gjorde fullständig succé i tv-serien Ullared.
Men med framgångarna finns även baksidor – nu berättar han varför han måste ha skyddat nummer.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Ullared-Ola-Conny – därför har inte fästmön Linda träffat barnenBrand logo
Ullared-Ola-Conny – därför har inte fästmön Linda träffat barnen

Det har redan gått 13 år sedan Ola-Conny Wallgren, 60, och Ullared-gänget slog igenom med dunder och brak i tv-serien Ullared.

Det var total hysteri kring dem och Gekås Ullared gick med rekordvinster år efter år. Men sedan något år tillbaka ligger serien på paus och det är oförståeligt i mångas ögon.

Men med framgångarna kommer även vissa konsekvenser – nämligen att folk ville höra av sig till Ola-Conny stup i kvarten.

Därför har Ola-Conny skyddat nummer

När Hänt når Ola-Conny berättar han att när telefonen ringer blir han alltid lite på sin vakt. Förr om åren blev han nämligen totalt nedringd.

– Jag har haft skyddat namn sedan länge. Jag har väl haft det sedan serien började kan man väl säga, eller några år efter. Då insåg jag att jag tyckte att det blev jobbigt med att det ringde okända människor och de kunde ringa mitt i natten, säger Ola-Conny och fortsätter:

Annons

– Människor som jag inte ens visste vilka de var, de skulle bara säga "hej" mitt i natten.

Även om många samtal bara var från glada fans så fanns det även folk med desto ondare avsikter.

– Sedan var det många som skulle försöka lura på mig saker och ting och sälja saker och ting. Sedan kände jag bara det att "jag vill vara privat". De som jag känner når ju mig ändå, de har ju redan mitt nummer.

Ola-Conny om förändringen: ”Lagom nivå nu”

Sedan Ola-Conny bytte till skyddat nummer är det en helt annan situation. Nu är det väldigt svårt att få tag på honom.

– Nej alltså du kan inte hitta det på eniro. Det står ju mitt namn och allting men just mitt telefonnummer står inte. Alltså det blev ett fasligt ringande kan jag säga med alla möjliga konstiga människor och jag tyckte bara att det blev jobbigt, säger Ola-Conny och fortsätter:

– Det är på en lagom nivå nu. Det blir ju inte att jag kryper under jorden, men det blir ju onödigt och ringa runt hur som. Då får de kämpa lite grann om de vill ha tag på mitt nummer och då känns det som att då är det någon som är seriös.

FOTO: BYRMO CAROLINA/Aftonbladet, Hänt

Annons