min mamma din pappa 2023

Deltagarna fann varandra i Min mamma, din pappa – relationen idag

Mathilda Segerstad

Mathilda Segerstad lämnade Min mamma, din pappa-inspelningen självmant.
Nu berättar hon om relationen till en av deltagarna hon fann i huset.
– Vi hörs nästan varje dag. Vi är jättenära, säger Mathilda till Hänt.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

30 sekunder under press med Jussi från Min mamma, din pappa
0:35

Efter reklamen: 30 sekunder under press med Jussi från Min mamma, din pappa

(0:35)

Slå på ljud

Flera relationer bildades under inspelningarna av Min mamma, din pappa. Bland annat hittade Pia Hjälmkrona, 58, och Lennart Kingsson, 53, varandra men relationen tog dessvärre slut efter ett par månader på utsidan.

Även Sigrid Åhs, 49, och Emil Berger, 47, blev ett par inne i villan och för deras del planeras det just nu inför att flytta ihop. Dessutom finns det drömmar om att förlova sig.

Mathilda Segerstad om lyckan över relationen hon fann i huset: ”Jättenära”

För Mathilda Segerstad, 47, tog resan slut snabbare än för de andra då hon plötsligt valde att lämna programmet självmant. Detta på grund av att ingen av männen i huset föll henne i smaken. Mathildas dotter Saga Segerstad, 18, fann däremot kärleken i Jussi Oras, 56, son Max Ora, 23.

Men även om det inte blev någon kärlek i huset för Mathildas del så är hon väldigt glad över att hon ställde upp i programmet. Hon fann nämligen något annat än kärlek.

– Jag är så himla glad att jag var med, det var en underbar upplevelse. Saga och Max blev ju ihop. Och jag och Jessica är jättenära vänner, så jag fick med mig en väldigt god vän från inspelningen, säger Mathilda till Hänt.

Starka vänskapen med Jessica Grusell – efter avhoppet i tv

Det visar sig att Mathilda och Jessica Grusell, 54, fortsatt sin relation även utanför huset och umgås flitigt än idag.

– Det gör vi. Vi är jättenära vänner och bor i samma stad också. Vi tänkte att de måste ju ha fattat att vi skulle klicka jättebra för vi var som ler och långhalm där inne. Cookie och Sparkle kallade vi oss.

Vad betyder Jessica för dig?

– Jessica betyder otroligt mycket för mig som vän. Hon har världens störta hjärta och vi har alltid jättekul ihop. Vi hörs nästan varje dag och planera att hitta på lite roliga saker i sommar. Verkligen tacksam för att vi fann varandra i huset.

Mathilda och Jessica fann varandra i huset. Foto: TV4

På Instagram delar de båda med sig av bilder från olika tillfällen där de träffats. Bland annat syns duon ha setts för att kolla på programmet tillsammans.

FOTO: TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN