TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Odds sorg – tvingades köpa en lägenhet: "Nu blir det så här"

09 jun, 2017 
Malin Ljung
Efter skilsmässan från Isabella Löwengrip har Odd Spångberg skaffat nytt boende. Men nu avslöjar han att det var allt annat än det han drömmer om. "Idag köpte jag en lägenhet, vilket på många sätt är en sorg", skriver han.
Annons

Det har gått några veckor sedan Isabella Löwengrip, 26, och maken Odd Spångberg, 28, meddelade att deras äktenskap var över. Skilsmässan var ett faktum efter fyra år som gifta.

Sedan dess har de gjort upp om att Isabella ska bo kvar i huset på Lidingö, men tills Odd hittat en ny bostad har hon på sina barnlediga dagar skaffat en övernattningslägenhet i centrala Stockholm.

Nu verkar det dock som att de forna makarna snart slipper leva i varsin kappsäck, för under fredagen meddelade Odd att han investerat i en ny lägenhet.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

“Taktar vidare i livet! Idag köpte jag en lägenhet, vilket på många sätt är en sorg. Jag skulle ju bo i hus för alltid.. Allt har sin tid antar jag. Nu blir det såhär”, skriver han på Instagram.

Några fler detaljer om lägenheten ger han inte, men tidigare har både han och Isabella avslöjat att han gärna bor kvar på Lidingö.

“Ett par år och sen är jag tillbaka med kofot, målarfärg, häcksax och spadar. Var så säkra! Och! Känslan av frihet är inte att leka med, snart kan jag lyfta berg! Igen..”, avslutar han inlägget.

Stort grattis till köpet önskar Hänt!

https://www.instagram.com/p/BVGCkZ_hyfZ/?taken-by=o.d.d.a.n

FOTO: Ibl

Annons