Efter ärliga avslöjandet – kändisarna backar Isabella: "Kämpa"

Efter ärliga avslöjandet – kändisarna backar Isabella: "Kämpa"

Isabella Löwengrip erkänner sig besegrad av känslorna som kommer från skilsmässan. Nu stöttas hon av kändisarna efter sitt ärliga inlägg.

Att Isabella Löwengrip, 26, har det turbulent just nu är svårt att missa. För några veckor sedan annonserade hon att skilsmässan med maken Odd Spångberg, 28, var ett faktum.

Sedan dess har hon flyttat till en övernattningslägenhet i stan och försöker pussla ihop karriären med att livet som tvåbarnsmorsa.

Under helgen skrev hon förvisso ett inlägg om sin syn på skilsmässan, att den inte nödvändigtvis behöver ses som ett misslyckande.

“Att vi får bo på olika håll är för mig inte hela världen. Det var såklart inte så jag hade tänkt mig. Men jag är en  rationell varelse och är två människor lyckligare på varsitt håll är det bättre än olyckliga tillsammans”.

Men under måndagen erkände Isabella sig besegrad av sorgen:

“Idag har varit en av de tyngre dagarna sen efter separationen. Jag har haft svår att fokusera och mina kollegor har märkt att jag inte mått så bra”, skriver hon på bloggen.

Isabella avslöjar sin taktik genom de tuffa stunderna – att våga känna och erkänna att det är tungt. Men ändå köra på och fokusera på barnen.

“Jag kämpar på och har förståelse för att det går upp och ner”, skriver hon.

Isabella har skrivit ett liknande inlägg även på Instagram, och där stöttas hon bland annat av Bingo Rimér som skrivit “kämpa” och en pussmuns-emoji.

Även före detta Fröken Sverige-vinnaren och designern Valerie Aflalo ger Isabella några stärkande ord:

“Har gjort samma resa och det går upp och ner men så är ju livet ibland. Du kommer ur detta starkare än förut, lovar. Stor kram fina Isabella”, skriver hon.

“Åh fina du! Vill bara ge dig en kram. Du kommer gå starkare ur detta! Love C”, skriver Carolina Gynning och förtydligar sitt budskap med några hjärt-emojis.

LÄS OCKSÅ: Efter skilsmässan från Isabella – Odd om nya kärleksryktet

LÄS OCKSÅ: Isabella Löwengrips äktenskapsförord – så delas tillgångarna

FOTO: Ibl

SE OCKSÅ: SÅ GICK DET TILL NÄR BLONDINBELLA OCH ODD SKILJDE SIG 

Blondinbella och Odd skiljer sig
Slå på ljud

FRÅN FÖRSTASIDAN