Efter skilsmässan från Isabella – Odd om nya kärleksryktet

24 maj, 2017 
Knappt två veckor har gått sedan Isabella Löwengrip och Odd Spångberg meddelade att de skulle skiljas. Nu kopplas han ihop med en ny kvinna – och kommenterar kärleksryktet.
Annons

Det har bara gått drygt två veckor sedan Isabella Löwengrip, 26, meddelade att hon och maken Odd Spångberg, 28, går skilda vägar. Efter fyra år år som gifta var skilsmässan ett faktum.

Nu påstår sajten Stoppa Pressarna att Odd Spångberg redan gått vidare, enligt källor som sajten varit i kontakt med ska Odd redan ha träffat en ny kvinna. Enligt uppgifter ska de ha setts tillsammans och träffats via en gemensam vän.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Men nu slår “Blondinbellas” make tillbaka mot uppgifterna, och skrattar åt dem.

– Det stämmer inte. Det är en kompis, men det finns ingenting sådant där i det. Vi är mitt i bodelning och det går liksom inte, säger han till Aftonbladet.

Just nu turas Isabella och Odd om att bo i villan på Lidingö med sina gemensamma barn Gillis, 4, och Sally, 2. Men planen är att bara en av dem ska bo kvar i huset som är värderat till 11,5 miljoner kronor.

”Planen är att jag behåller huset, vi vill bo nära varandra på Lidingö. När Odd har köpt nytt kommer vi att hitta ett upplägg med barnen. Jag är verkligen så tacksam att jag kan rent ekonomiskt bo kvar i vårt hus. Det är en sådan lättnad”, skriver Isabella på sin blogg.

Annons

FOTO: Ibl

Annons