ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt

Sofia Geites verkliga relation till TV4-kollegorna – sanningen bakom kulisserna

04 maj, 2022 
Sofia Geite, Steffo Törnquist
Nyhetsmorgon har många folkkära ansikten som leder oss genom morgonprogrammet.
Sofia Geite är inte ett undantag.
När Hänt träffade henne på Kolmården passade vi på att fråga henne om framtiden i programmet.
Annons
Sofia Geite om relationen till TV4-kollegorna
Sofia Geite om relationen till TV4-kollegorna

Sveriges största morgonprogram Nyhetsmorgon har resulterat i ett helt gäng folkkära programledare. De som ledde programmet från början var inga mindre än Bengt Magnusson och Malou Von Sivers, men idag ser det annorlunda ut.

Idag kan man istället se en hel rad med olika profiler så som Maria Forsblom, Martin Järborg, Jenny Strömstedt, Steffo Törnquist och Sofia Geite.

Nu berättar Sofia Geite om sin framtid i programmet samt hur relationen till kollegorna ser ut utanför tv-rutan.

Sofia Geite om verkliga relation TV4-kollegorna

Sedan 2018 har Sofia Geite varit gift med sportjournalisten Johan Edlund, 51. Sanningen är den att paret faktiskt träffades genom jobbet.

Annons

Tillsammans har de två döttrar, Elsa och Ester. Från en tidigare relation har Johan även en son, Jack, som numera är tonåring. Sonen fick han tillsammans med den välkända programledaren Jessica Almenäs, 46.

I en tidigare intervju med Hänt har Sofia berättat om relationen till Jessica Almenäs.

– När Johan och jag träffades så jobbade vi alla tre på samma ställe. Vi har alltid haft en bra relation, Jessica är jättetrevlig och bra på alla sätt och vis. Det funkar jättebra, det är inga konstigheter, sa hon då.

Men Jessica är inte den enda hon kommer väl överens med. För Hänt berättar hon nu också om relationen till de andra kollegorna.

– Jag har jobbat på TV4 i 14 år varav några år på Nyhetsmorgon, så det är några av ens bästa vänner varvat med kollegor som man har olika relationer med. Men alla är toppen! Det är verkligen som en stor familj. Det låter som en klyscha men det är det. Det är en ynnest faktiskt, säger hon innan hon ger en liten extra hyllning till sin parhäst Steffo:

Annons

– Och Steffo, som jag tycker är fantastisk!

Sofia om framtiden i Nyhetsmorgon – nya beskedet

Genom åren har Sofia kommit att bli en stor favorit hos TV4-tittarna, men hur ser hennes framtid ut i programmet? När Hänt träffar Maria på Kolmården passar vi på att fråga henne.

– Det är jättekul! Jag hoppas på att få fortsätta. Det ligger inte riktigt hos mig att få bestämma det. Men jag håller tummarna, säger hon då.

FOTO: Karin Törnblom/TT/Instagram

Annons