LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Sofia Geites stora familjelycka – orden om dottern

11 sep, 2020 
Sofia Geite har två barn tillsammans med sportjournalisten Johan Edlund.
Nu delar hon med sig av ett fint ögonblick tillsammans med treåriga dottern Ester.
”Magisk”, skriver hon på Instagram.
Annons
Agneta Sjödins kamp under inspelningen: “Det tuffaste”Brand logo
Agneta Sjödins kamp under inspelningen: “Det tuffaste”

Sportjournalisten Johan Edlund, 49, och TV4-profilen Sofia Geite, 38, är gifta och har två barn tillsammans.

Paret ingick äktenskap i S:t Laurentii kyrka i Söderköping 2018. Bröllopet var då stjärnspäckat med gäster som Carin da Silva, TV4-kollegan Maria Forsblom och BWO-sångaren Martin Rolinski. 

– Det var ett magiskt ögonblick att få gifta sig med sitt livs kärlek. Spänt och nervöst, men underbart. Det kom tårar. Och att få dela det med sina vänner var obeskrivligt, sa Johan Edlund då till SportExpressen.

TV4-profilerna har nu varit ett par i flera år och har tillsammans döttrarna Elsa, 7, och Ester, 3. Edlund har sedan tidigare sonen Jack, tillsammans med programledaren Jessica Almenäs, 44. I en intervju med Hänt plus har Sofia tidigare berättat om relationen till Johans ex Jessica.

– Vi har alltid haft en bra relation, Jessica är jättetrevlig och bra på alla sätt och vi. Det funkar jättebra, det är inga konstigheter.

Annons

Det verkar som att stämningen mellan dem är god. I ett inlägg på Instagram har Jessica berättat att hon, ex-pojkvännen och hans hustru Sofia Geite har träffats för att fira sonen Jacks födelsedag.

”Intressant kväll innehållande en grillbrand som fick släckas med slang, pusskalas mellan 3-åringar, en evigt spelande fiskedamm och en utklassningsseger i MIG av tjejlaget”, skrev hon då.

I kommentarsfältet hyllades då familjen för att de kan samlas och fira Jack tillsammans.

”Så underbart för barnen när man kan sköta ett förhållande som tagit slut som ni gör. Lyckos Jack och bra jobbat av er”, skrev en följare.

Geites ord om Ester

På Sofia Geites Instagram-konto får följarna en inblick i av hennes privatliv, som till stor del består av vänner, familj och jobb. Hon lägger då och då upp bilder sina döttrar Elsa och Ester, men det finns även ett par inlägg som är tillägnade bonussonen Jack.

Denna gång är det Ester som står i fokus. Till en bild på dottern skriver programledaren:

”Magisk morgon med min lilla juvel.
3-åringars syn på och tankar om livet ändå. Fantastiskt att få vara med på hennes resa.”

FOTO: Instagram/TV4/TV4PLAY

Annons