Nyhetsmorgon-profilernas vilda festkväll – så har du aldrig sett dem

Nyhetsmorgon.

Att titta på TV4:s Nyhetsmorgon är en morgonrutin för många svenskar.
Vi är vana vid att se programledarna agera proffsigt i tv-rutan, men nu får vi se en annan sida.
Se bilderna från den blöta festkvällen här!
0:37

Efter reklamen: Sofia Geite om relationen till TV4-kollegorna

(0:37)

Slå på ljud

I många år har Nyhetsmorgon varit ett omtyckt program hos TV4:s tittare. Varje dag har de hundratusentals tittare som följer när de olika programledarna presenterar nyheter, direktsända gästintervjuer och en och annan godbit i köket.

Att som programledare leda ett direktsänt program på det viset kan sannerligen vara en utmaning. Det händer ofta oväntade händelser som inte går att räkna med i förväg.

Så då är det väl bara naturligt att profilerna ibland behöver ta ut svängarna ibland. De gjorde dem sannerligen i veckan... Se bilderna från Nyhetsmorgon-profilernas vilda festkväll här!

Nyhetsmorgons folkkära programledare

I hela 30 år har Nyhetsmorgon sänts. Från början såg vi Malou von Sivers, 69, och Bengt Magnusson, 71, leda programmet, som från en början hette Gomorron Sverige.

Nu leds programmet av bland andra Martin Järborg, 42, Jenny Alversjö, 48, Maria Forsblom, 35, Soraya Lavasani, 40, Anders Pihlblad, 42, Sofia Geite, 40, Jenny Strömstedt, 49, och Steffo Törnquist, 66. De är ett sammansvetsat gäng som med en avslappnad ton och profession tar sig an de olika inslagen.

Men ibland går det inte alltid som planerat, trots många år av erfarenhet. Genom åren har vi fått se upprepade skrattattacker och glädjetårar. Inte minst från en populär duo; Steffo och Jenny, som ofta sänder tillsammans – och har gjort det i hela 16 år.

Visst är det härligt när det bjuds på lite mänsklighet, vi alla har väl brist ut i okontrollerat skratt någon gång!

Steffo och Jenny är en populär programledarduo.

Steffo och Jenny är en populär programledarduo.

FOTO: TV4

Anders Pihlblad om nya upplägget av Nyhetsmorgon: "Fantastiskt"

Se klippet här!

TV4:s vilda festkväll – blev blötare än tänkt

Det är viktigt att ibland kunna ha roligt med sina medarbetare. Särskilt när man jobbar tätt ihop, då det finns en risk att det skiner igenom tv-rutan om man inte kommer överens.

Tidigare i veckan höll TV4 deras årliga sommarfest och Nyhetsmorgon-gänget var givetvis på plats. Men festen blev inte riktigt som någon hade tänkt sig... Det var nämligen så att de lyckades pricka in en dag när himlen öppnade sig och det kom en rejäl regnskur.

Detta resulterade i att taket på tältet, under vilket festen hölls, rasade in och översvämmade mingelytan med vatten upp till fotknölarna på gästerna. Det var alltså ganska bokstavligen en blöt tillställning!

Men de flesta som var med på festen verkar ha varit vid gott mod ändå. Lite regn skulle inte få förstöra den festliga stämningen. I ett inlägg på Instagram visar Soraya upp Soraya upp bilder och videor från festen.

Fältreportern Carolin Björnerhag, 35, taggade dessutom kollegan Soraya i en Instagram story där hon ser både glad och chokad ut efter regnets entré. Som sagt, de verkar definitivt ha haft en rolig kväll tillsammans!

Soraya blev träffad av regnet och visar upp en blöt rygg.

Soraya blev träffad av regnet och visar upp en blöt rygg.

FOTO: TV4/CMore

SENASTE NYTT!