Nyhetsmorgon-profilens ödesbesked – efter tittarnas undran: ”Svårt..”

Jenny och Erik

Tv-kocken Erik Videgård är starkt omtyckt av Nyhetsmorgon-tittarna.
Han verkar så omtyckt att flera tycker att han ska ha ett eget tv-program. Nu svara han på tittarnas önskan.
0:24

Efter reklamen: Soraya Lavasani om flytten – nu berättar hon om lyxvillan

(0:24)

Slå på ljud

Programledarna för TV4:s Nyhetsmorgon blir ofta folkkära profiler. Till morgonkaffet möts tittarna av en rad olika programledare så som Steffo Törnquist, 66, Jenny Alversjö, 48, Sofia Geite, 40, Anders Pihlblad, 54, och Jenny Strömstedt, 49, Maria Forsblom, 35, Soraya Lavasani, 40 och Martin Jarborg, 42.

Men det är inte bara programledarna som är ständigt återkommande, utan Nyhetsmorgon har även ett gäng gäster som ofta syns i rutan. Krimprofessorn Leif GW Persson, 77, doktor Mikael Sandström, 64, musikjournalisten Fredrik Strage, 49, och kocken Erik Videgård, 61, för att nämna några namn.

Den sistnämnda syns ofta i rutan med Jenny Alversjö och han har blivit väldigt uppskattad av tittarna – så pass uppskattad att de helst vill se ett program med bara honom.

Exklusivt
Därför stoppas Elisa Lindström från att flytta

Nyhetsmorgon-profilens svar efter tittarnas vädjan: ”Vi får se”

Efter att Erik Videgård stod för söndagens matlagning i Nyhetsmorgon får han nu önskemål av följarna om att han borde få sitt alldeles eget program på kanalen.

”Såg på programmet och blir så glad när du är med, tänk vad roligt det skulle vara om du fick mera tid i programmet och höra dig berätta och visa din skicklighet i matlagning, heller varför inte ett helt eget program”, skriver en av tittarna på Eriks Instagram, varpå Nyhetsmorgon-profilen svarar:

”Tack snälla! Det vore trevligt, NyhetsMorgon är så packat med innehåll så där är det nog svårt. Ett eget program vore naturligtvis skitkul! Vi får se framöver.”

Nu håller vi tummarna att TV4 nappar på programidé så vi får se mer av Eriks matlagning!

FOTO: TV4

SENASTE NYTT!