TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Nyhetsmorgon-profilens ödesbesked – efter tittarnas undran: ”Svårt..”

01 aug, 2022 
Felicia Hovryd
Alice Göransson
Jenny och Erik
Tv-kocken Erik Videgård är starkt omtyckt av Nyhetsmorgon-tittarna.
Han verkar så omtyckt att flera tycker att han ska ha ett eget tv-program. Nu svara han på tittarnas önskan.
Annons
Soraya Lavasani om flytten – nu berättar hon om lyxvillanBrand logo
Soraya Lavasani om flytten – nu berättar hon om lyxvillan

Programledarna för TV4:s Nyhetsmorgon blir ofta folkkära profiler. Till morgonkaffet möts tittarna av en rad olika programledare så som Steffo Törnquist, 66, Jenny Alversjö, 48, Sofia Geite, 40, Anders Pihlblad, 54, och Jenny Strömstedt, 49, Maria Forsblom, 35, Soraya Lavasani, 40 och Martin Jarborg, 42.

Men det är inte bara programledarna som är ständigt återkommande, utan Nyhetsmorgon har även ett gäng gäster som ofta syns i rutan. Krimprofessorn Leif GW Persson, 77, doktor Mikael Sandström, 64, musikjournalisten Fredrik Strage, 49, och kocken Erik Videgård, 61, för att nämna några namn.

Den sistnämnda syns ofta i rutan med Jenny Alversjö och han har blivit väldigt uppskattad av tittarna – så pass uppskattad att de helst vill se ett program med bara honom.

Annons

Nyhetsmorgon-profilens svar efter tittarnas vädjan: ”Vi får se”

Efter att Erik Videgård stod för söndagens matlagning i Nyhetsmorgon får han nu önskemål av följarna om att han borde få sitt alldeles eget program på kanalen.

”Såg på programmet och blir så glad när du är med, tänk vad roligt det skulle vara om du fick mera tid i programmet och höra dig berätta och visa din skicklighet i matlagning, heller varför inte ett helt eget program”, skriver en av tittarna på Eriks Instagram, varpå Nyhetsmorgon-profilen svarar:

”Tack snälla! Det vore trevligt, NyhetsMorgon är så packat med innehåll så där är det nog svårt. Ett eget program vore naturligtvis skitkul! Vi får se framöver.”

Nu håller vi tummarna att TV4 nappar på programidé så vi får se mer av Eriks matlagning!

FOTO: TV4

Annons