LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Nyhetsmorgon-och bondeprofilen är ett par – nu ska de gifta sig

09 jul, 2024 
Nyhetsmorgon-profilen Johan Holmgren är förlovad med Einar Johansson från Bonde söker fru. För Hänt berättar Johan nu om Einars frieri, och deras planer på att gifta sig.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Anders Pihlblads drastiska utseendeförändring – nu avslöjar maken Henrik förvandlingenBrand logo
Anders Pihlblads drastiska utseendeförändring – nu avslöjar maken Henrik förvandlingen

Det var i säsong 15 av populära dokusåpan Bonde söker fru som brevskrivaren Einar Johansson dejtade skogsbonden Patrik Fernlund.

Trots starka känslor från Einars håll så kände Patrik i slutändan inte likadant, och han dumpades inför slutvalet. Men idag kan vi tänka – tur det! För nu är Einar nämligen förlovad med sjuksköterskan Johan Holmgren som brukar synas i Nyhetsmorgon.

Johan och Einars bröllopsplaner

I fjolår berättade Johan för Hänt att paret egentligen redan skulle ha varit gifta. Men då det dök upp flera andra bröllop valde Johan och Einar att vänta med sitt.

Annons
Johan Holmgren i Nyhetsmorgon.
Johan Holmgren i Nyhetsmorgon.FOTO: TV4Play

Ni hade ju planer på att gifta er förra året, hur går det med planeringarna nu?

– Inga konkreta bröllopsplaner ännu. Vi har ytterligare ett par bröllop det här året till vänner och bekanta där vi har olika uppdrag under bröllopen, som vi prioriterar att lägga fullt fokus på i år, säger Johan och fortsätter:

– Sedan får vi ta det vidare, kanske nästa år. Vi ska gifta oss men det ska vara rätt tillfälle. Det är en del planering för att få den fantastiska dagen som man önskar. Då får det ta den tid det tar.

Annons

Så friade Einar till Johan: ”Helt oförberedd”

Johan och Einar har varit tillsammans sedan 2021, och ett år därefter var de förlovade.

Einar Johansson i Bonde söker fru.
Einar Johansson i Bonde söker fru.FOTO: TV4Play

– Det var Einar som friade. Han friade på Gränsö Slott utanför Västervik. Helt spontant! Han hämtade mig efter jobbet på Västerviks sjukhus och vi skulle ha en dag tillsammans för lite egentid, förklarar Johan och fortsätter:

– Så jag hade bokat spa men han hade hackat sig in i min bokning och styrt ihop ett fantastisk frieri. Jag var helt oförberedd! Men väldigt glad och lycklig över att det blev som det blev.

FOTO: TV4Play

Annons