LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Nyhetsmorgon-profilen tvingades ställa in bröllopet – bakslaget med kärleken

23 dec, 2023 
Barnsjuksköterskan Johan Holmgren är förlovad med Einar Johansson från Bonde söker fru.
Men egentligen skulle de redan ha varit gifta!
För Hänt berättar Johan nu vad som satte käppar i hjulet.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Avslöjar: Kyssen med kollegan – Jag har aldrig med Nyhetsmorgon-profilernaBrand logo
Avslöjar: Kyssen med kollegan – Jag har aldrig med Nyhetsmorgon-profilerna

Det var i säsong 15 av populära dokusåpan Bonde söker fru som brevskrivaren Einar Johansson under sommaren dejtade skogsbonden Patrik Fernlund.

Trots starka känslor från Einars håll så kände Patrik i slutändan inte likadant, och han dumpades inför slutvalet. Men idag kan vi tänka – tur det! För nu är Einar nämligen förlovad med TV4-barnsjuksköterskan Johan Holmgren som brukar synas i Nyhetsmorgon.

När Hänt pratar med Johan berättar han om kärleken mellan de två, och avslöjar att de egentligen redan skulle varit gifta!

Johan Holmgren om det inställda bröllopet med Einar Johansson

I början var varken Johan eller Einar inställda på att finna kärleken på nytt. Så när Johan fick höra talas om Bonde söker fru-profilen genom bekanta tog det hela fyra försök innan det gick hem.

Annons

Idag är ni förlovade, har ni några planer på att gift er?

– Det har vi, vi skulle ha gift oss redan men det blev så många bröllop i år, så vi skjuter lite på det, tills det blir lite lugnare, säger Johan och fortsätter:

– Vi båda har varit bestmans på bröllop och toastmasters och vi har många kompisar som har gift sig i år så vi känner att då avvaktar vi lite och tar det vid ett senare tillfälle.

Johan Holmgren om att skaffa barn ihop med Einar Johansson

Paret hade dessutom hunnit planera en hel del.

– Det fanns ganska långt gångna planer, vi visste vart vi skulle försöka boka, men det hade inte bokats något. De mesta planerna är ganska långt gångna, men de finns kvar och de kommer vi kunna lägga kanske nästa år eller 2025. Vi får se vad livet har att utvisa.

Har ni några planer på att skaffa barn då?

– Vi har inga barn, och det är ju en väldigt komplex fråga när man lever i ett homosexuellt förhållande. Så jag tänker att den frågan får vi vänta med tills den dagen kommer.

FOTO: TV4Play

Annons