LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Nyförlovade Malin Gramers chockavslöjande om frieriet: ”Det kom efteråt”

04 maj, 2018 
Lina Arvidsson
Malin Gramers avslöjande om förlovningen
Malin Gramer har förlovat sig med kärleken Carl Falk. Nu berättar hon detaljerna om hur hela frieriet gick till – och chocken som gav henne minnesluckor.
Annons

Malin Gramer har precis fyllt 40 år, och mitt i allt firande har hon också förlovat sig. I radiokanalen Vakna med NRJ berättar hon för kollegan Ola Lustig om den lyckliga händelsen där Carl Falk, 37, gick ner på knä och friade. Men några minnen av händelsen är för henne suddiga.

– Vet du vad det hemska är? Jag tror jag har minnesluckor. Kan det vara chock? säger Malin Gramer och fortsätter:

– Jag har fyllt år och han har någon form av fest för mig. Så vi var på ett hotell, skulle checka in och ha lite härligt innan vi skulle gå ner till restaurangen där festen var. Då säger han: ”Nej men här fanns champagne, oj hoppsan!”. Sen friade han.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Malin Gramer berättar hur Carl Falk gick ner på knä och att han samtidigt var väldigt nervös.

– Efter tror jag att det släppte, för då höll han sitt fina tal. Det var nog lite för nervöst först, så det kom efteråt, efter att jag sagt ja. Men sen sa han: ”Men vad säger du då? Svara då!”, då tänkte jag att nu har jag väl sagt ja fyra gånger. Jag vet inte. Det var nog mycket känslor, berättar Malin Gramer.

Annons

Malin Gramer fick ta emot en stor ring signerad Efva Attling, en ring som hon också har visat upp på Instagram.

Hon berättar också att hon under själva förlovningen var tämligen lättklädd.

– Jag hade ju inte på mig några kläder. Jag hade ju bara underkläder för jag höll på att göra mig iordning för festen, säger Malin Gramer.

FOTO: IBL, Instagram

Annons