TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

Gravida Jonna Lundells oväntade besked – efter traumatiska upplevelsen: ”Jag överväger”

04 maj, 2018 
Joakim och Jonna Lundell berättar sanningen om kritiserade bilden
Jonna Lundell och Joakim Lundell hade planerat in en sista resa men vännerna innan de blir föräldrar senare i år, men nu berättar Jonna att hon överväger att ställa in den – bara timmar innan.
Annons

Makarna Jonna Lundell, 23, och Joakim Lundell, 32, blir föräldrar i år, och på deras Youtube-kanal får fansen följa deras resa mot att bli mamma och pappa. Nu berättar Jonna att paret planerat att åka på semester till Grekland, som hon beskriver det som en sista gång med vännerna innan de blir föräldrar. Men nu överväger hon att avboka resan.

Inatt är alltså tanken att vi skulle åka på semester till Rhodos. Men jag mår inte så bra psykiskt och det gör att jag överväger att faktiskt stanna hemma. Egentligen är det jag som tjatat om att jag vill ha en ”sista resa” med gruppen innan vi blir päron men när man inte mår så bra så vill man ju vara på en trygg plats och den tryggaste platsen är just nu hemma”, skriver hon i sin blogg.

Hon förklarar att hon har dåliga minnen från just Grekland. I somras åkte Jonna och Joakim Lundell till en annan plats i Grekland för att semestra, men båda två minns resan som tuff – åtminstone till en början.

Annons

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Dom första dagarna där var allt annat än bra. Både jag och Jocke hade ångest som fan, grät och ville egentligen bara åka hem så fort vi kom dit för att vi inte mådde bra”, skriver hon.

Hon poängterar också att det inte bara är själv resan som har gett henne ångest, utan att det finns annat bakomliggande som även det orsakat den.

Nu är det inte så att det är just resan som gett mig mest ångest utan det är endast en liten bråkdel. Ångesten handlar om så sjukt mycket mer än en liten resa”, avslutar hon.

FOTO: IBL

Annons