TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Joakim Lundell i branddrama – gravida Jonna Lundells ord om olyckan: ”Fy vad läskigt”

02 maj, 2018 
Joakim Lundells insikt om relationen med Jonna
Joakim Lundell var i måndags med om en brand innan han skulle ha en spelning på en klubb i Gävle, och samtliga på plats tvingades utrymma från lokalen. Nu berättar Jonna Lundell om olyckan på sin blogg.
Annons

Joakim Lundell, 32, och Jonna Lundell, 23, driver en av landets största Youtube-kanaler, men förutom det så har makarna många andra bollar i luften. Joakim Lundell har sedan en tid tillbaka lagt ner mycket tid på musik, och förutom att producera hitlåtar åker han runt om i landet för att turnera.

Under en spelning i Gävle i måndags skedde en olycka. Klubben som Joakim Lundell skulle spela på behövde utrymmas på grund av brand, och Jonna skriver nu om olyckan på sin blogg.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Jocke hade ju spelning i Gävle idag och runt kl 21 ringer han mig och säger att det började brinna i lokalen dom var i mitt under soundcheck. Fy vad läskigt!!”, skriver hon.

Däremot var det ingen på plats som skadades av branden, eftersom att det hela hände under soundcheck, innan alla gäster kom till klubben.

Men riktigt tur att ingen skadades och att det inte var när lokalen var full för då kunde det gård riktigt illa. Med tanke på att det var slut sålt med biljetter då det är Valborg och att jag vet att krogar ibland vid högtider tar in fler folk än vad som får vara i lokalen samtidigt så kunde det ju isåfall gått ännu mer illa. Lokalen var tydligen ganska trång med så hade det vart fullt med folk och dom hade fått panik så ja då hade det som sagt blivit kaos”, fortsätter Jonna Lundell.

Annons

Jonna Lundell som just nu är gravid och väntar makarnas första barn befann sig hemma, och var därför inte med om branddramat på plats.

Väldigt tur att ingen skadade sig! Men fortfarande läskigt med brand”, avslutar hon.

FOTO: Ibl

Annons