Peg Parnevik och Joakim Lundell i storbråk: "Ska precis polisanmäla"

I veckan släpptes de nominerade till Gultuben 2018 vilket fick Joakim Lundell tillsammans med andra youtubers att rasa, Peg Parnevik som sitter i juryn till galan har givit sig in i debatten och nu säger Joakim att han ska polisanmäla henne.

Den 26 maj är det dags för den årliga upplagan av Guldtuben, en gala där Youtubers och influencers prisas för deras prestationer under årets gång.

Det var i måndags som de nominerade i de olika kategorierna avslöjades och det skapade en hel del dramatik i Youtube-världen. Flera youtubers, däribland Joakim Lundell och Jonna Lundell, var väldigt missnöjda med de nominerade och rasar nu mot galan i sociala medier. På Youtube har duon lagt upp en video med titeln “Riggtuben 2018”.

– Jag och Jonna är inte bittra för att vi inte blev nominerade, utan jag tror att jag talar för många, för vår video om det här är inte den första. När nomineringarna släpptes var det hundra youtubers som var helt skogstokiga, för det här är ju vår plattform som vi har skapat med er. Vi kreatörer har kämpat, slitit, varit uppe på nätterna och redigerat, allt för att underhålla och beröra er, och sen får varken vi eller ni ens vara med påverka något, säger Joakim Lundell, 32, i videon.

Efter att duon publicerade videon och att Joakim gästade Breaking news under onsdagskvällen har Peg Parnevik, 22, som är en av jurymedlemmarna i Gultuben svarat på hans kritik på sitt Twitter-konto.

“Till Joakim Lundell, det är inte pga “mobbning” eller “klasshat” eller för att du inte är “Östermalms-fin” och nä faktiskt inte för att du har en “annorlunda åsikt” eller “talar fritt”. BRUH, it’s cause ya racist”, skriver Peg på Twitter.

Kort efter att hon publicerat sin åsikt svarade Joakim och sa bland annat att han tänker polisanmäla Pegs uttalande.

“Och jag ska precis polisanmäla detta och inte för jag är lättkränkt utan för att jag enligt lagen kan det, och är snyggt med polisanmälda jurymedlem, det är mer okej! Behandlar du mig och andra Youtubers på detta sätt så varför skulle jag inte polisanmäla dig?”, skriver Joakim som svar på Tweeten.

Huruvida en polisanmälan gjorts eller inte är ännu oklart. Men Hänt har sökt både Peg Parnevik och Joakim Lundell.

 

https://twitter.com/Lundellmusic/status/989459975822028800

FOTO: Ibl