Malin Gramer avslöjar – kraven på deltagarna i nya TV3-programmet

Malin Gramer är tillbaka med purfärska programmet "En hemlig beundrare". Nu berättar hon om hur allt går till bakom kamerorna.

Alla Paradise Hotel-fans som saknat Malin Gramer, 39, i rutan kan andas ut. Nu är hon äntligen tillbaka på TV3, den här gången med ett helt nytt tv-program.

“En hemlig beundrare” hjälper Malin deltagarna att erkänna sina hemliga förälskelser öga mot öga med personen som de faktiskt gillar.

– Det är skitmysigt! Om jag till exempel är hemligt kär i dig eller kanske vill göra något stort för att du inte tror på att jag faktiskt är kär i dig, då hjälper vi till. Jag tänkte ”nu kommer vi få 40 likadana dejter”, men alla är olika varandra. Det är ju otroligt spännande, säger Malin Gramer till Hänt.

Malin Gramer berättar om Paradise Hotels framtid: "Har frågat andra"
Slå på ljud

Som programledare har hon varit med under dejterna och sett alla reaktioner när deltagarna får reda på vem som är deras hemliga beundrare.

– De har ingen aning, de är som en blind höna i en.. ja, inte vet jag! Det är väldigt mycket äkta känslor och jag älskar det.

Deltagarna som är med kan vara totala främlingar för varandra.

– Några har varit ett par tidigare, andra har jobbat ihop och vissa har bara hälsat med varandra, förklarar Malin.

Men castingprocessen är lång. Vem som helst släpps inte igenom för att få chansen att dejta sin hemliga crush i tv.

– Vi slänger ju inte bara in dem hejvilt, det är ansvar också såklart. I alla tv-program så kollar man ju register. Att de inte har någon prick eller har suttit i fängelse. Och har de det, då får man kolla vad. Om den personen snattade för 25 år sedan, då kanske man kan ha överseende, men om det är något allvarligt kriminellt så tar man kanske inte med dem, förklarar Malin.

Men kan man se på något sett om en person har trakasserat någon annan?

– Nej, men när vi ringer och frågar om någon vill vara med i “Hemliga beundrare” så kan ju personen svara att “bara det inte är den här personen som anmält mig, för han stalkar mig”. Och då kommer vi ju inte ta med dem. Såklart.

Malin förklarar att hon bara upplevt positiva reaktioner.

– De flesta blir väldigt glada och tycker att det är så smickrande!

Och trots att programmet spelas in i kalla Sverige och inte i soliga Mexiko som Malin har erfarenhet av från Paradise hotel, har hon trivts som programledare.

– Paradise var väldigt boxat, jag sa manus och log aldrig. Jag var nog lite läskig. Men här är jag deras bästa kompis och deras terapeut vilket blir många samtal där jag får vara hård mot dem och säga “du måste fråga vad hen tycker om dig”. Jag älskar ju känslor, det är jättekul, förklarar hon.

LÄS OCKSÅ: Malin Gramers ilska mot Linda Lindorff – efter händelsen på galan: ”Förnärmad, ledsen och sårad”

LÄS OCKSÅ: Malin Gramer hyllas – för sina förbjudna känslor

FRÅN FÖRSTASIDAN