Malin Gramers ilska mot Linda Lindorff – efter händelsen på galan: ”Förnärmad, ledsen och sårad”

Malin Gramers ilska mot Linda Lindorff – efter händelsen på galan: ”Förnärmad, ledsen och sårad”

Malin Gramer fick sig en minst sagt chockerande upplevelse på Ellegalan i fredags när Linda Lindorff trängde sig förbi i kön. Nu svarar Linda på kritiken: "Jag är inte divig"

I fredags samlades hela Sveriges kändiselit för årets stora modefest – Ellegalan 2018. På plats är alla uppklädda till tänderna och står i en lång kö för att få posera på den röda mattan framför fotograferna. I “Vakna med NRJ” berättar Malin Gramer, 39, om hennes upplevelse i denna långa kö.

– Det är något av det sjukaste, jag tror inte att någon som inte varit på en sån tillställning fattar hur det är. Man står alltså i kö och det är så mycket folk att man blir klämd och börjar svettas, säger hon i programmet.

Men det var inte allt, plötsligt dök Linda Lindorff, 45, upp och där blev Malins upplevelse i kön ännu värre.

– Helt plötsligt ser man Linda Lindorff kanske fem meter bakom en som går lite grann på sidan och trycker sig förbi och då är tio meter framför. Jag tycker inte att det är okej, säger hon.

Malin var på riktigt irriterad över Lindas beteende på galan och uttryckte det i livesändningen.

– Jag undrar Linda, vad har jag gjort dig? Varför hatar du mig? Jag tycker inte man beter sig på det sättet, jag blev förnärmad, ledsen och sårad.

Upplevelsen var däremot en helt annan från Lindas sida som var ledsen över att Malin känt på det viset och ber om ursäkt.

– Oj hjälp, det var verkligen inte meningen. Förlåt! Jag tror på kösystem och tycker absolut inte man ska trängas så om jag på nått vis hamnade för henne av misstag ber jag om ursäkt, säger Linda till Hänt.

Linda var med om en upplevelse där i kön som gjorde att hon helt tappade fattningen och menar på att det måste varit då hon råkat tränga sig.

– Det hände en grej precis vid röda mattan som gjorde mig så överrumplad och rörd att jag började gråta och kanske var det därför jag hamnade före, berättar hon och fortsätter:

– Jag hade på mig en sagolik klänning från Ida Sjöstedt, som jag fullkomligt älskar och där i kön, precis innan röda mattan kommer Ida fram och säger att hon tycker att jag är så fin i den att hon vill ge mig den. Jag höll på riktigt på att svimma av lycka.

Linda Lindorff svarar på Malins uttalande och hävdar bestämt att hon tycker om henne och ber om ursäkt ifall att hon sårat hennes känslor.

– En av de finaste gåvor jag fått, det är väl kanske därför det blev så. Men jag visste inte om det, och förlåt om det hände och Malin känner sig förnärmad. Gillar ju Malin. Jag är inte divig och blir ledsen om det framstår som den. Tror på människors lika värde mer än något annat, avslutar hon.

Se hur alla såg ut på Ellegalans röda matta

Nikki Amini.

Sarah Sjöstörm och Fredrik Robertsson.

Kenza Zouiten. 

Amanda Winberg var absolut en av de som vågade mest färg.

Alica Bah Kuhnke.

Sanna Lundell.

Camilla Läckberg.

Amanda och Alex Schulman.

Mikaela Laurén.

Ebba von Sydow.

Molly Pettersson Hammar.

Eric Saade och Nicole Falciani.

Isabel Adrian och Lars Wallin.

Tilde de Paula Eby.

Zara Larsson dök upp som en superstjärna på Elle-galan 2018.

Oscar Enestad och Cecilia Dahlbom.

Jessica Almenäs och Patrik Fahlgren.

Anja Pärson och Filippa Rådin.

Carolina Gynning.

Jenny och Niklas Strömstedt.

Isabella Löwengrip.

Jennie Salte och Robin Bengtsson.

Clara Henry.

Anitha Schulman och Joel Åhlen Nyström. 

Karin Kakan Hermansson och Hanna Ostrowski.

Anna Brolin,och Sarah Sjöström.

Niclas Engsäll och Carolina Neurath.

Icona Pop-duon Caroline Hjelt och Aino Jawo.

Efva Attling och Eva Dahlgren.

Viktor Frisk.

LÄS OCKSÅ: Linda Lindorff avslöjar det hemliga sexet i Farmen: ”Så mycket snusk”

LÄS OCKSÅ: Linda Lindorffs chock efter böndernas kärleksavslöjande: ”Ramlar snart av stolen”

Foto: IBL

FRÅN FÖRSTASIDAN