TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Linda Lindorff avslöjar det hemliga sexet i Farmen: ”Så mycket snusk”

17 jan, 2018 
AvJonna Friberg Wennerberg
Årets säsong av "Farmen" är i full gång och redan första veckan har det hänt mer än under tidigare säsonger. Nu berättar Linda Lindorff om det heta sexlivet som pågick på gården.
Annons

Ingen hade nog anat att det kunde vara så sexuellt att bo på en gård och tävla om vem som är den bästa bonden. Sanningen är att det hettar till mer än vad man tror. Linda Lindorff, 45, var programledare för ”Farmeni början av 2000-talet och berättar nu att det har mysts en hel del på gården där deltagarna befinner sig under säsongernas gång.

“Det var så mycket bråk, så mycket snusk och så mycket härlig kamp, vänskap och kärlek. Kärlek uppstod nästan varje säsong. Hemlig kärlek och öppen kärlek”, skriver hon på sin blogg.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Som programledare har Linda haft stenkoll på deltagarna under de säsonger hon varit med, men hon har även fått privilegiet att höra om alla snuskiga detaljer.

“Det pussades i storstugan när ingen såg. Jag fick höra om vilka som hade sex också så klart. Tycker bara det är härligt att i all den kamp och hårda tillvaro med stundtals brist på mat, en hel del bråk, svek och krävande arbete så uppstår attraktion och kärlek”, skriver Linda.

Annons

Det faktum att farmarna inte har tillgång till rinnande vatten eller ens har en ärlig chans att sköta sin hygien var ingenting som stoppade dem från att njuta av varandra till fullo.

“Det är ju ingen som bryr sig om man inte kan borsta tänderna eller har rena lakan i sängen när sann kärlek uppstår – man kysser varandra ändå och myser i skogen eller bakom en ko i ladan”.

Farmen sänds måndag till torsdag kl. 19.30 på Tv4 och söndagar 20.00.

Foto: IBL, TV4

Annons