Nya tv-frun avslöjar allt – om världsstjärnans nya kärlek

Efter skilsmässan från ex-maken var det Jennifer Åkerman som fick syster Malin att hitta kärleken igen. Nu berättar "Svenska Hollywoodfruar"-profilen om sin och skådissyrrans nära relation.

Artisten Jennifer Åkerman, 28, är den nya profilen tittarna får följa i höstens säsong av ”Svenska Hollywoodfruar”. Förutom musiken så kommer tittarna också att få följa hennes förhållande med ”The Walking Dead”-skådespelaren Tom Payne, 33.

Men Jennifer är inte den enda i sin familj som är känd i Hollywood. Hennes storasyster Malin Åkerman, 39, är en välkänd skådespelerska som medverkat i filmer som “Rock of ages” och “Watchmen“. Malin var fram till 2013 gift med musikern Roberto Zincone, 42, och ex-paret har också sonen Sebastian, 4, tillsammans.

Efter uppbrottet har Malin hittat kärleken igen, den här gången i brittiske skådespelaren  Jack Donnelly, 32. Och det var ingen mindre än lillasyster som förde dem samman.

– Malin dejtar Toms bästa kompis Jack. Det är superkul, Tom har ju känt honom i femton år så de träffade varandra genom oss och nu är de också superkära. Så vi har varsin engelsman nu, säger Jennifer Åkerman till Hänt och skrattar.

Jennifer berättar att Jack också har klickat väldigt bra med Malins son, och att de alla brukar umgås tillsammans som en stor familj.

LÄS OCKSÅ: Jennifer Åkermans oväntade påhopp – mot Elena Belles bröst

– Jack är en jätterolig, trevlig och gullig kille. Han och Malin har jättekul tillsammans. Och han är jättebra med hennes son också, säger hon.

Den nya “Svenska Hollywoodfruar”-profilen är glad för systerns skull. Samtidigt berättar hon att många runt omkring dem ofta har fördomar om att de båda skulle vara konkurrenter och att Jennifer skulle åka snålskjuts på Malins karriär.

– Folk är ganska fördomsfulla mot mig ibland och bara “hon får bara det för att hon är Malin Åkermans syster” och sånt. Men Malin har inget med min karriär att göra, jag har jobbat tio år med min musik, säger Jennifer Åkerman och fortsätter:

– Jag bryr mig inte egentligen, folk får väl tro det de tror, men jag har inte utnyttjat Malin överhuvudtaget.

LÄS OCKSÅ: Elena Belle ska äta sin egen moderkaka: ”Känns rimligt”

Har du någon gång känt att du står i skuggan av Malin?

– Nej, vi är två helt olika personer. Vi är tajta och alltid glada för varandras skull. Malin älskar min musik och kommer till mina spelningar, och jag kommer till hennes premiärer.

”Svenska Hollywoodfruar” sänds 21.00 på tisdagar på TV3 och Viafree.

Jennifer Åkerman på Kristallen-galan 2017.

Jennifer Åkerman är tillsammans med skådishunken Tom Payne, som spelar Paul ”Jesus” Rovia i succéserien ”The Walking Dead”.

Tom Payne I ”The Walking Dead”.

Jennifers syster Malin Åkerman är känd från roller i bland annat ”Watchmen” och ”Rock of Ages”. Här på Vanity Fairs Oscarsfest 2017.

Jennifer Åkerman är tillsammans med skådishunken Tom Payne, som spelar Paul ”Jesus” Rovia i succéserien ”The Walking Dead”. Här syns paret på GQ:s ”Men of the year”-fest.

Jennifer Åkerman med familj. Från vänster: storasyster, och journalisten, Mikaela Åkerman, storasyrran och skådisstjärnan Malin Åkerman, Jennifer Åkerman och mamma Vera Stevens, grundare av klädmärket ”Vera Velour”.

Jennifer Åkerman är tillsammans med skådishunken Tom Payne, som spelar Paul ”Jesus” Rovia i succéserien ”The Walking Dead”.

SE OCKSÅ: Jennifer Åkerman hoppar av ”Svenska Hollywoodfruar”: ”Inte vad jag trodde”

Foto: IBL

SENASTE NYTT!