LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Nya tv-frun avslöjar allt – om världsstjärnans nya kärlek

26 sep, 2017 
AvLinda-Marie Nilsson
Efter skilsmässan från ex-maken var det Jennifer Åkerman som fick syster Malin att hitta kärleken igen. Nu berättar "Svenska Hollywoodfruar"-profilen om sin och skådissyrrans nära relation.
Annons

Artisten Jennifer Åkerman, 28, är den nya profilen tittarna får följa i höstens säsong av ”Svenska Hollywoodfruar”. Förutom musiken så kommer tittarna också att få följa hennes förhållande med ”The Walking Dead”-skådespelaren Tom Payne, 33.

Men Jennifer är inte den enda i sin familj som är känd i Hollywood. Hennes storasyster Malin Åkerman, 39, är en välkänd skådespelerska som medverkat i filmer som “Rock of ages” och “Watchmen“. Malin var fram till 2013 gift med musikern Roberto Zincone, 42, och ex-paret har också sonen Sebastian, 4, tillsammans.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Efter uppbrottet har Malin hittat kärleken igen, den här gången i brittiske skådespelaren  Jack Donnelly, 32. Och det var ingen mindre än lillasyster som förde dem samman.

– Malin dejtar Toms bästa kompis Jack. Det är superkul, Tom har ju känt honom i femton år så de träffade varandra genom oss och nu är de också superkära. Så vi har varsin engelsman nu, säger Jennifer Åkerman till Hänt och skrattar.

Annons

Jennifer berättar att Jack också har klickat väldigt bra med Malins son, och att de alla brukar umgås tillsammans som en stor familj.

– Jack är en jätterolig, trevlig och gullig kille. Han och Malin har jättekul tillsammans. Och han är jättebra med hennes son också, säger hon.

Den nya “Svenska Hollywoodfruar”-profilen är glad för systerns skull. Samtidigt berättar hon att många runt omkring dem ofta har fördomar om att de båda skulle vara konkurrenter och att Jennifer skulle åka snålskjuts på Malins karriär.

– Folk är ganska fördomsfulla mot mig ibland och bara “hon får bara det för att hon är Malin Åkermans syster” och sånt. Men Malin har inget med min karriär att göra, jag har jobbat tio år med min musik, säger Jennifer Åkerman och fortsätter:

– Jag bryr mig inte egentligen, folk får väl tro det de tror, men jag har inte utnyttjat Malin överhuvudtaget.

Har du någon gång känt att du står i skuggan av Malin?

– Nej, vi är två helt olika personer. Vi är tajta och alltid glada för varandras skull. Malin älskar min musik och kommer till mina spelningar, och jag kommer till hennes premiärer.

”Svenska Hollywoodfruar” sänds 21.00 på tisdagar på TV3 och Viafree.

SE OCKSÅ: Jennifer Åkerman hoppar av ”Svenska Hollywoodfruar”: ”Inte vad jag trodde”

Jennifer Åkerman hoppar av Svenska Hollywoodfruar: "Inte vad jag trodde"Brand logo
Jennifer Åkerman hoppar av Svenska Hollywoodfruar: "Inte vad jag trodde"

Foto: IBL

Annons