LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Nya förbluffande bilderna på Linda Bengtzing – är inte sig lik

16 maj, 2024 
Linn Seipel
linda bengtzing
Linda Bengtzing lade precis upp de mest otroliga bilder vi sett på länge på sin Instagram... Så här har vi aldrig sett schlagerstjärnan förr!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Linda Bengtzing om tiden efter läkarens besked: ”Då kommer oron”Brand logo
Linda Bengtzing om tiden efter läkarens besked: ”Då kommer oron”

Schlagerdrottningen Linda Bengtzing, 50, har underhållit oss i flera decennier och ännu verkar hon inte ha plan på att lägga ned. Många förknippar henne med Melodifestivalen, men genom åren har hon släppt mängder med låtar och gjort flertalet shower.

Privat lever hon tillsammans med kärleken Peter Ståhlgren. De bor tillsammans med barnen Nils och Vera i en vacker villa på Tyresö, utanför Stockholm.

Linda Bengtzings förbluffande bilder – så hade hon sett ut som man enligt AI

För de som följer artisten på sociala medier så kan man se att hon lever ett händelserikt liv. Bara de senaste dygnet har man kunnat se att hon kämpar med ett tåbrott, har ett aktivt dejtingliv – och hur hon hade sett ut om hon var man...

Annons
Annons

”Försökte hitta en pojkflickestil på AI. Så här nära kom jag”, skriver hon till en bild på sig själv ”som man”, på sin Instagram story. Följt av fyra emojis som skrattar så att de gråter. Sedan fortsätter hon:

”Det gick inte att va tjej å ha en kostym i boyfriendstyle...”

Och resultatet är minst sagt chockerande, underhållande – och även lite passande?! Det kan inte bara vara vi som tycker att hon gör sig väldigt stilig som karl – eller något där mittemellan?!

Annons

Linda Bengtzings ärliga ord om ”mammakroppen”

Detta är inte första gången Linda delar med sig av bilder som väcker uppmärksamhet. Tidigare i år skrev hon ett öppenhjärtigt inlägg om känslorna till sin kropp, efter att ha burit två barn.

”Kära följare… människor. Mitt insta är fullt av humor, härligt hästliv, ibland glamour och en hel del yta. Men mitt konto är bara en fjärt i rymden av allt och alla som ryms här. Ibland dimper det ner sanningar, äkthet och filterlösa inlägg som gör mig glad på riktigt. Ofta när någon klarar något den kämpat med. Allt från tillfriskna från sjukdom till att vinna ett pris. Här är vardag från mig. En tvåbarnsmamma - snart 50 år- som tränar lite för att inte få ondare i en trött kropp”, började hon då inlägget med.

Annons

På bilden syns en mage med lite löst skinn, något som nog många kan identifiera sig med. Sedan fortsätter hon skriva:

”Många gånger har jag tittat ner på min mage och tänkt på den. Älskat den men oxå tänkt; herregud. Hur ser den ut. Detta går inte att rädda. Träna bort. NEJ. Det ska den inte. Den har burit två underbara ungar. It stays. Så. Nu undrar jag - känner någon igen sig på bild 3?Känslor runt detta? Är det för lite sanningar på insta? Är det kanske så vi/ni vill ha det. Träningsövningar undanbedes”.

När Hänt då nådde henne för att fråga mer om initiativet berättade hon att många följare var tacksamma över de ärliga bilderna.

– Enbart positivt och igenkänning. Att de är tacksamma för att jag gör det, för att de inte hade vågat lägga ut något sådant. Att vi faktiskt ser likadana ut, att vi ändå är samma skrot och korn. Det är dags 2024 att vara snälla mot varandra och oss själva, sa då Linda Bengtzing till Hänt.

FOTO:

Annons