LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Linda Bengtzing om kampen med kroppen –visar upp privata bilderna

09 feb, 2024 
Alice Göransson
Maria Broberg
linda bengtzing
Linda Bengtzing talar nu ut om sitt utseende och hur kroppen ändrats med åren.
”Många gånger har jag tittat ner på min mage och tänkt på den”, skriver hon på Instagram.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Lisa Ajax chockad – trodde inte på Samir och ViktorBrand logo
Lisa Ajax chockad – trodde inte på Samir och Viktor

Linda Bengtzing är en artist som de allra flesta känner till – då hon haft en lång karriär i rampljuset och så har hon även ett flertal hits på sitt CV.

På det privata planet är Linda tillsammans med kärleken Peter Ståhlgren. De lever tillsammans i en villa med barnen Nils och Vera i Tyresö, strax utanför Stockholm.

Nu uttalar sig Linda om något som rör just barnen och föräldraskapet, nämligen hur kroppen ändrats sen hon blev mamma. Det är på Instagram som hon skriver:

”Kära följare… människor. Mitt insta är fullt av humor, härligt hästliv, ibland glamour och en hel del yta. Men mitt konto är bara en fjärt i rymden av allt och alla som ryms här. Ibland dimper det ner sanningar, äkthet och filterlösa inlägg som gör mig glad på riktigt. Ofta när någon klarar något den kämpat med. Allt från tillfriskna från sjukdom till att vinna ett pris. Här är vardag från mig. En tvåbarnsmamma - snart 50 år- som tränar lite för att inte få ondare i en trött kropp”, börjar hon inlägget med.

Annons

Artistens insikt: ”Detta går inte att rädda”

Hon skriver vidare hur hon ibland får ångest över sin kroppsform, men att hon sen kan slås av tanken hur tacksam hon är för vad hennes kropp klarat av under åren. Hennes kropp har ju faktiskt burit hennes två barn!

”Många gånger har jag tittat ner på min mage och tänkt på den. Älskat den men oxå tänkt; herregud. Hur ser den ut. Detta går inte att rädda. Träna bort. NEJ. Det ska den inte. Den har burit två underbara ungar. It stays. Så. Nu undrar jag - känner någon igen sig på bild 3?Känslor runt detta? Är det för lite sanningar på insta? Är det kanske så vi/ni vill ha det.Träningsövningar undanbedes”.

Tacksam för responsen

När Hänt pratar med Linda säger hon såhär om inlägget:

– Jag tror att jag funderat på den bilden i närmre tio år och tänkt, ”undra hur många som tänker samma sak när de gör plankan? Att fan vad är detta? Jag kommer aldrig kunna göra något åt det?”

Annons

– Jag började med sanningen och tog det därifrån. Och den responsen har varit enorm alltså och tyvärr också många träningstips.., säger Linda och säger att det är inget hon vill höra.

Hur har responsen varit då, utöver träningstipsen?

– Enbart positivt och igenkänning. Att de är tacksamma för att jag gör det, för att de inte hade vågat lägga ut något sådant. Att vi faktiskt ser likadana ut, att vi ändå är samma skrot och korn. Det är dags 2024 att vara snälla mot varandra och oss själva.

Se bilderna här:

Annons