LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Camilla Läckberg och Simon Skölds ändring i äktenskapet – avslöjar beslutet

20 jun, 2022 
Camilla Läckberg och Simon Sköld har varit gifta i fem år.
Nu berättar de om det nya beslutet de tagit om äktenskapet.
Läs här!
Annons
Henrik Fexeus avslöjar tipsen han fått från Camilla Läckberg inför Let's danceBrand logo
Henrik Fexeus avslöjar tipsen han fått från Camilla Läckberg inför Let's dance

Kärleken började spira för den kända författaren Camilla Läckberg, 47, och professionella MMA-utföraren Simon Sköld, 35, för åtta år sedan. Paret är idag bosatta i en grandios villa i Enskede i Stockholm och tillsammans har de dottern Polly, 6. Men familjen slutar inte där, Camilla Läckberg har nämligen Wille, 20, Meja, 18 och Charlie, 12, från tidigare relationer.

Det var 2014 som paret bekräftade att de var förälskade och sommaren därpå förlovade de sig. Simon bad om Camillas hand under en förtrollande middag på Grand Hotel i Stockholm.

”Någon är vääääldigt lycklig över sin ring på fingret. Ja, jag med så klart... Men han hängde på låset imorse för att hämta den”, skrev Camilla Läckberg på Instagram när paret visade upp ringarna.

Paret avslöjar hemlighetsmakeriet bakom bröllopet

I juni 2017 var det äntligen dags för bröllopsklockorna att ringa. Paret lurade vänner och familj till en kändisfest, men det visade sig vara deras egna ceremoni.

Annons

Men det var inte bara en gång som paret vigdes. Inte långt efter vigseln i Stockholm avslöjades det att paret gift sig igen under sin bröllopsresa i New York, men denna gång på riktigt.

Anledningen till detta var att paret inte gifte sig juridiskt i Stockholm. Detta då de inte ville ansöka om hindersprövning innan, vilket är ett måste i Sverige. De ville nämligen inte att hindersprövningen skulle avslöja deras hemliga bröllopsplaner.

Avslöjar nya bröllopsplaner på andra sidan Atlanten

Det är nu fem år sedan paret gifte sig och i år är det dags för dem att förnya sina bröllopslöften – denna gång i Las Vegas, USA. I ett nytt Instagram-inlägg avslöjar Simon planerna bakom det nya bröllopsfirandet.

Annons

”Idag är det min och Camillas bröllopsdag och första gången vi inte spenderar den tillsammans. Vi gjorde ju två bröllop och fick fira den dubbla gånger, och måste säga att vår bröllopsfest var så magiskt rolig. Älskar dig mitt hjärta och tiden går så galet fort, 5 år har vi varit gifta och det är bara början. Du är bäst och jag älskar dig. I höst ska vi för nya våra bröllopslöften i Las Vegas”, skriver han i Instagram-inlägget.

Hur firandet kommer att se ut på andra sidan Atlanten är fortfarande oklart. Men vi hoppas på ett fantastiskt firande för parets skull!

Hänt har sökt Simon Sköld för en kommentar.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Robin Lorentz-Allard/Aftonbladet/TT

Annons