LÄS MER:Pernilla WahlgrenRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarnaExklusivt på Hänt
Festis marknadsföring banner

Nya bilderna på Linn Hegdal med Filip Lamprechts familj – på semester ihop

02 aug, 2023 
Amanda Rönnell
Kristin Kaspersen, Linn Hegdal och Filip Kaspersen Lamprecht
Filip Lamprecht och Linn Hegdal dansade sig in i svenska folkets hjärtan i Let's Dance 2021.
Nu njuter de av semestern tillsammans – i gott sällskap av Filips mamma Kristin Kaspersen i Järvsö.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Michel Tornéus om relationen till Filip Lamprecht - efter vinsten: ”Väldigt olika”Brand logo
Michel Tornéus om relationen till Filip Lamprecht - efter vinsten: ”Väldigt olika”

Filip Kaspersen Lamprecht, 26 och Linn Hegdal, 27 medverkade och vann både Let's Dance och tittarnas hjärtan 2021. I programmet kom de även att bli nära vänner, vilket ledde flera tittare till att spekulera i om det var mer än vänskap mellan dem. Vid det laget hade dock både Filip och Linn partners på varsitt håll.

Men sedan dess har mycket hänt. Filip som var tillsammans med Peg Parnevik, 27, har blivit singel och även Linn, som då bodde med sin pojkvän Jacob Persson, 28, bor nu själv.

Under våren och sommaren har Filip och Linn delat med sig av bilder och videor på varandra – bland annat firade de midsommar tillsammans i sällskap av Filips mamma Kristin Kaspersen, och åkte på en resa till Rom ihop.

Annons

Följarnas starka reaktion efter Filip Kaspersen Lambrechts video: ”Bästa Linn Hegdal”

De senaste veckorna har både Linn och Filip njutit av lite välförtjänt semester. På både Linn och Filips sociala medier syns de på olika platser runt om i Sverige. I en video på Filips Instagram filmar Linn honom cyklandes på ön Ven, utanför nordvästskånes kust. I slutet av videon hörs Linn skratta, något som fått flera följare att kommentera uppmuntrande och kärleksfulla saker.

Finaste du, och bra sällskap har du ju också av bästa Linn Hegdal. (Kände igen skrattet i slutet av cykelvideon). Ta hand om er och njut ni förtjänar allt gott!!”, kommenterar en person.

Magiskt njut båda två!”, skriver en annan.

Kristin Kaspersens semesterstund med Linn Hegdal: ”Stjärna”

De senaste dagarna har Linn och Filip rört sig norrut, mer specifikt till Järvsö i Hälsingland. Järvsö är en väldigt betydelsefull plats för familjen Lamprecht-Kaspersen. Härifrån kommer den folkkära artisten Lill-Babs – mormor till Filip och mamma till Kristin Kaspersen.

Det verkar som att Filip i år har tagit med sig Linn på familjesemestern i Järvsö –och Kristin och Linn verkar komma mycket bra överens. Kristin Kaspersen har nämligen lagt upp en video i sin Instagram-händelse där hon och Linn är på löptur i skogen.

Screenshot från Kristin Kaspersens Instagram-händelse

"Intervaller med denna stjärna idag”, skriver Kristin i inlägget.

Foto: Karin Törnblom/TT

Annons