LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Pernilla Wahlgrens förändring i lyxhuset - ångrar sig efter beslutet

02 aug, 2023 
Moa Risberg
Pernillas nya beslut för husbygget.
Pernilla Wahlgren har nu bott in sig i den nybyggda lyxvillan.Efter åtta månader i Villa Wahlgren ångrar hon sig efter beslutet.Nu påbörjar Allsångsledaren nytt byggprojekt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Pernilla Wahlgrens flörtiga skämt till Peter Jöback - framför alla.Brand logo
Pernilla Wahlgrens flörtiga skämt till Peter Jöback - framför alla.

I sommar hoppar Pernilla Wahlgren in som programledare i Allsång på Skansen. Allsångsledaren Pernilla har alltid flera olika bollar i luften och är hela tiden sysselsatt med något av sina flera projekt.

Ett av hennes senaste projekt har varit det stora och omfattande bygget av hennes nya lyxvilla på Lidingö som hon flyttade in i för åtta månader sedan.

Bygget av den specialdesignade lyxvillan har gått att följa i programmet, Villa Wahlgren, som passande nog också är namnet på huset.

Nytt beslut för Pernillas lyxiga villa

Villan som även har sitt egna Instagram-konto är utrustad med en stor klädkammare på över 20 kvadratmeter, ett lyxigt Hamamspa och en stor uteplats för soliga dagar.

Men det är något som Pernilla känner saknas i den pampiga lyxvillan, ett projekt som just nu är i fullfart.

Det nämligen så att Pernilla håller på att bygga en pool vid huset för att kunna svalka sig under heta sommardagar.

Annons

Till en början var hon emot bygget av en pool något som hon berättade i ett avsnitt av hus-serien Villa Wahlgren. Eftersom hon tyckte att det skulle bli för mycket insyn från vägen utanför huset om hon skulle ligga där och bada, men nu verkar det som att Pernilla har ångrat sig.

Har ångrat sig kring bygget

Till Expressen berättar Pernilla om det nya beslutet för huset.

– Jag hade först lagt ner de där tankarna, men sen träffade jag på en arkitekt som kom på en lösning för poolen som var bra och jag hade ju redan bygglov för pool så jag kände att det bara var att köra, säger hon till Expressen.

Trots att bygget av Allsångsledarens pool är påbörjat så dröjer det nog lite innan hon kan ta sig ett svalkande dopp i den.

– Poolen kommer bli färdig innan det blir snö, men jag är osäker på om det verkligen blir så att jag hinner ta ett dopp i år innan det blir för kallt. Men det kommer bli så lyxig och snyggt när det blir färdigt. Det får bli ”beach 2024” eller ”poolside 2024”, då hinner jag komma i ännu bättre form, säger hon till Expressen.

FOTO: TT

Annons