Nya bilderna på Daniel Radcliffe visar stora förvandlingen

Daniel Raddcliffes stora förvandling
Van att se honom som välvårdade Harry Potter? I thrillern Escape from Pretoria har Daniel Radcliffe en ny väldigt annorlunda stil till skillnad från innan.
Annons

Daniel Radcliffe, 29, var bara 11 år gammal när han fick rollen som Harry Potter i filmerna med samma namn. Nyligen berättade skådespelaren i en ny intervju med Off camera with Sam Jones om hur kändisskapet fick honom att bli alkoholist:

Annons

– I mina sena tonår kämpade jag med att när jag gick ut någonstans, till en bar eller pub, kände jag mig betraktad. Det kan ha varit jag som inbillade mig också, men för mig var det snabbaste sättet att glömma det att bli väldigt full. När jag väl var dyngrak insåg jag att oj, människor kollar mer nu eftersom jag super mig full. Då drack jag ännu mer för att kunna ignorera det.

Annons

Efter att skådiskollegan Gary Oldman, 60, och en del andra vänner stöttat honom och hjälpt honom att bli av med alkoholproblemen drog sig Daniel mer och mer undan rampljuset. Han gjorde ett par större filmroller 2013, men sedan har det varit relativt tyst om honom.

Annons

2017 berättade Daniel varför han valde att lämna rampljuset och endast ägna sig åt små och annorlunda projekt i en intervju med tidningen Belfast TelegraphDe åtta Harry Potter-filmerna har gjort att honom ekonomiskt oberoende livet ut, så han behöver aldrig mer jobba om han inte känner för det:

– Jag är väldigt tacksam för det. Att ha pengar gör att du inte behöver oroa dig, vilket är en fantastisk frihet. Det ger mig även en karriärmässig frihet.

Men nu har han tydligen, trots att han har den friheten, äntligen hittat en stor roll han verkligen vill göra igen. För på onsdagen publicerades det bilder av Daniel Radcliffe från en filminspelning där han inte alls ser ut som han gjorde då han spelade Harry Potter.

Faktum är att han har gjort en radikal utseendemässig förändring och är näst intill oigenkännlig på bilderna som är tagna på en av inspelningsplatserna till den kommande thrillern Escape from Pretoria. Daniel är klädd i blå skjorta och grå byxor av 70-talssnitt, har långt hår, skägg och glasögon.

I filmen spelar han den vite sydafrikanske aktivisten Tim Jenkin som kämpade tillsammans med organisationen African National Congress för att få ett slut på apartheid. För detta fängslades Jenkin och han låstes in i det vedervärdiga Pretoria Prison.

Filmen regisseras av Francis Annan, 34, och Daniel spelar bland annat mot Nathan Page, 47, och Mark Leonard Winter. Förutom detta är Radcliffe även aktuell i tv-serien Miracle Workers i vilken han spelar en ängel som försöker övertyga Gud om att inte iscensätta Jordens undergång.

Se nya bilderna på Daniel Radcliffe:

LÄS MER: Därför försvann Daniel Radcliffe från rampljuset efter succén

LÄS MER: Svenska artisterna som försvann – så lever de och ser ut i dag

FOTO: TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…