Nya bilderna på Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen – här syns de ihop

Bianca och Phillipe

Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen gjorde nyligen slut. Men nu syns de ihop igen på nya bilder – läs om förklaringen bakom här!
Pernilla Wahlgren om flytta – efter alla motgångar
0:27

Efter reklamen: Pernilla Wahlgren om flytta – efter alla motgångar

(0:27)

Slå på ljud

En ny säsong av Wahlgrens värld är igång. Ända sedan 2016 har vi fått ta del av Pernilla Wahlgrens, 54, liv tillsammans med alla härliga karaktärer i hennes omgivning.

Dottern Bianca Ingrosso, 27, var till en början en stor del av serien, men efter 10 säsonger valde hon att lägga ner. Hon förklarade att tiden inte fanns till och i våras avslöjades det även att Bianca får sin egen talkshow på Kanal 5 och Discovery+.

Sedan dess har Bianca haft fullt upp med jobb och fram tills augusti var hon även sambo med pojkvännen Phillipe Cohen, 28.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Bianca Ingrosso om uppbrottet med Phillipe

Det har nu gått drygt en månad sedan Bianca meddelade att det hade tagit slut mellan henne och Phillipe.

– Jag har inte vloggat på typ två månader, det senaste ni såg, då mådde jag skit, alltså skit skit skit, men nu är jag en helt ny person. Bibbi är singel, så jävla roligt, och jag har typ aldrig mått så här bra, sa Bianca i en video på Youtube.

Efter uppbrottet har Philippe legat lågt, men Bianca har bland annat berättat vad det var som hände egentligen. Hon menade bland annat att hon förlorade sig själv i relationen.

– Jag har lämnat en relation som inte gav mig energi eller utmaningar eller positiva vibes. Jag blev inte sedd eller hörd och fick inte vara den Bianca som jag faktiskt är, säger Bianca Ingrosso bland annat i sin vlogg.

Bianca och Phillipe syns ihop igen

Nu är det dags för den tolfte säsongen av Wahlgrens värld men i det senaste avsnittet riskerar många tittare att bli förvirrade. Det är efter att Pernilla och Bianca haft en dag på stan som de rundar av med ett glas champagne på Phillipes restaurang Ted.

Phillipe var självklart på plats och Bianca och Pernilla slog sig ner vid honom. Dessutom fick han en kärleksförklaring från Pernilla, som berättade att hon älskar honom.

Men detta är alltså inte ett tecken på att Bianca och Phillipe hittat tillbaka till varandra. Sanningen är att avsnitten spelades in tidigare i år, innan paret hade gjort slut. Man kan därför räkna med att man kommer få se honom en och annan gång i den nya säsongen av Wahlgrens värld, trots att de brutit upp.

PERNILLA WAHLGREN, BIANCA INGROSSO, PHILLIPE COHEN
FOTO: DISCOVERY+

FOTO: DISCOVERY+

FRÅN FÖRSTASIDAN