Nya bilderna på Ben Mitkus förvirrar följarna: ”Vad händer?”

Ben Mitkus skapar förvirring med sin nya Instagrambild där han har skägg och rakad huvud.
Ben Mitkus förvirrar följarna genom att publicera en nya bilder på Instagram. På bilderna ser Ben Mitkus inte alls ut som vanligt och flera följare undrar nu vad det är som händer med Youtubern.
Annons

Ben Mitkus, 24, är känd hos svenska folket som personen som kom trea i tv-programmet Ung och bortskämd och som en av deltagarna i Farmen VIP 2018. Men framför allt är han känd på Youtube där han har över en halv miljon prenumeranter.

Annons

I söndags skapade Ben Mitkus förvirring hos sina följare på Instagram genom att publicera en bild föreställande honom själv i skägg. Bilden genomskådades av en följare, som var snabb med att kommentera att bilden var manipulerad.

”Härlig photoshop”, skrev följaren.

View this post on Instagram

Har ni haft en bra midsommar? 👌🏼❤️

A post shared by Ben Mitkus (@benmitkus94) on

Annons

Ytterligare bilder skapar förvirring

Bilden på Ben Mitkus i skägg skulle visa sig vara den första i en rad av inlägg med samma motiv. Flödet har nu uppdaterats med ett par bilder till där Ben har mustasch, skägg och ett rakat huvud. Till bilden frågar Ben sina följare vilket nummer de ger hans nya look på en skala.

”1-10?”, frågar han i bildtexten.

View this post on Instagram

1-10?

A post shared by Ben Mitkus (@benmitkus94) on

Många av Ben Mitkus följare på Instagram skriver att det är ett kul skämt och att han passar i den nya stilen. En del är däremot mer skeptiska och förvirrade.

”Vad händer?”, skriver en av följarna.

”Jag e så förvirrad”, skriver en annan.

Annons

”Lurar mina följare på Instagram”

Ben Mitkus har inte lagt ut något mer på sina sociala medier som förklarar varför de nya bilderna publicerats. Det framgår heller inte om nya bilder av samma slag kommer publiceras i fortsättningen. Men de bilder som lagts ut har fått följarna att spekulera om att anledningen kommer att avslöjas på Youtube inom de närmsta dagarna.

”Om några dagar kommer det väl en video ’lurar mina följare på Instagram’”, skriver en.

Ben Mitkus senaste bild på Instagram publicerades under tisdagen och den senaste videon på Youtube är upplagd dagen innan det. Flera av Bens följare förväntar sig nu en video eller ett inlägg där de nya bilderna får en förklaring.

FOTO: Jonas Eng/Aftonbladet/TT, Instagram

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Annons
Laddar nästa artikel…