Nya bilderna på Alexander Skarsgård visar stora förvandlingen

Alexander Skarsgård oigenkännlig på nya bilderna
Alexander Skarsgård är en av huvudrollerna i den nya filmen The Hummingbird Project. På bilderna är det svårt att känna igen honom överhuvudtaget.
Annons

Skådespelaren Alexander Skarsgård, 42, är en av huvudrollerna i den nya filmen The Hummingbird project som har premiär den 19:e juli för den svenska biopubliken. Filmen handlar om två modiga kusiner som, med ett gemensamt handelsbolag, skapar ett millisekund snabbare sätt att hantera transaktioner via en lång fiberlinje från Kansas till Wall Street.

Annons

Alexander Skarsgård spelar Anton Zaleski och hans motspelare är bland annat Salma Hayek och Jesse Eisenberg.

Tidigare har den internationella skådespelaren gjort roller i filmer och serier som Revelations, The Last Drop, True Blood och storsäljaren Tarzan.

Annons

De nya bilderna på Alexander Skarsgård från The Hummingbird project liknar han någon folk inte sett tidigare.

Med Alexander Skarsgård så som vi aldrig sett honom förut”, skriver en skribent på MovieZine. Och vi kan inte annat än att hålla med!

Alexander Skarsgård i sin nya roll som Anton Zaleski.
Alexander Skarsgård i sin nya roll som Anton Zaleski.

Helt ny roll

Alexander Skarsgård syns i den nya filmen som en man med flint och dålig hållning och beskrivs som en man som inte gillar konversationer överhuvudtaget. Däremot är karaktären väldigt intellektuell och bryr sig om sina nära.

Annons

I sin nya roll som Anton Zaleski beskriver Alexander Skarsgård hur han fungerar som person.

– Anton är en person som i 99 gånger av 100 hatar att prata med folk och att vara social, har han förklarat i en intervju till CBC.

Filmen, och den nya rollen, är något helt nytt för Alexander Skarsgård som själv beskriver det som väldigt intressant att se publikens reaktion.

– Filmen har egentligen två spår, komedi och drama, jag var nyfiken att se hur människor reagerar till det och vilket spår de väljer, sa han i en intervju till Kinowetter.

Alexander Skarsgård spelar en man med flint och taskig hållning.

Senast kommer Alexander Skarsgård från rollen som Tarzan där han syntes i form av en hunk i 90 kilosklassen som svingade i lianer, numera ska han alltså spela mannen med flint och taskig hållning, Anton Zaleski.

Annons

The Hummingbird Project har biopremiär den 19:e juli.

FOTO: Gregory Pace/REX, The Hummingbird Project/NonStop Entertainment

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Annons
Laddar nästa artikel…