ExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtra
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Nya bilder inifrån Arvingarna-Lasseman och Therese Larssons villa

02 nov, 2022 
Felicia Hovryd
Therese Larsson och Lars ”Lasseman” Larsson
Arvingarnas Lasseman och frun Therese är i full fart att renovera. Nu visar paret upp nya bilderna inifrån huset.
– Det kommer bli så himla fint, säger paret.
Annons
Arvingarna-profilen Lasseman om renoveringen av nya husetBrand logo
Arvingarna-profilen Lasseman om renoveringen av nya huset

Inte nog med sin Arvingarnas krogshow, I love Arvingarna, har Lars ”Lasseman” Larsson, 50, och hans fru Therese Larsson, 47, en hel del att stå i på hemmaplan. Paret håller nämligen på att totalrenovera deras nya hus.

Nu får vi en glimt av hur det ser ut inne i det nyrenoverade huset.

Lasseman och Therese om nya husprojektet

I Arvingarnas succéprogram Arvingarnas sommar– fest på Lassemans altan kunde man se Lassemans och Thereses hus, men när programmet sändes hade paret sålt huset.

– Vi sålde ju det för att vi hade hittat något annat som vi tror vi ska trivas i och som vi känner väldigt mycket för, berättade Therese för Hänt.

Och trots att det nya huset på Ängholmen i Göteborg inte behövde renoveras upp hade paret ändå planer att fixa till huset.

– Det här huset som vi bor i nu blir ju vårat tredje husprojekt här. Vi är lite såhär att det kliar lite i fingrarna när vi är färdiga. Vi gillar att få se möjligheterna med ett hus och vad man kan göra, sa Therese.

Bilderna inifrån parets villa – se här

På Lassemans och Thereses gemensamma Instagram-konto kan alla följare följa hur det går med totalrenoveringen av parets tredje husprojekt. Och visst är det mycket att fixa, men renoveringen verkar gå framåt i rasande fart och nyligen fick paret äntligen in en ny trappa i huset.

”Vår trappa är på plats och så härligt att slippa klättra på stege”, skrev de på Instagram.

Nu visar Lasseman och Therese upp nya bilder inifrån villan och att de byggt ytterligare en trappa och att de börjat klä fasaden.

”Fasadklädseln till huset har levererats av @derome och Lasseman och snickarna jobbar på för att få den på plats. Det kommer bli så himla fint när allt är klart”

Foto: Karin Törnblom/TT

Annons