LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Nya bilden på Renée Nybergs okända son Tom Zachrisson

20 okt, 2020 
Renée Nyberg och sonen Tom

Renée Nyberg har två barn sedan innan hon träffade kärleken i David Hellenius.
Efter en längre tids tystnad syns nu 20-årige sonen Tom återigen i offentligheten.
Se bilden här!

Annons
Nya bilden på Renée Nybergs okända son Tom ZachrissonBrand logo
Nya bilden på Renée Nybergs okända son Tom Zachrisson

Den folkkära programledaren Renée Nyberg, 54, syns ofta i TV4:s produktioner. Tidigare i år vann hon dessutom en kristall som årets kvinnliga programledare och priset fick hon till och med ta emot tillsammans med sin make. Detta då Renée är gift med en annan känd TV4-profil, nämligen David Hellenius, 46.

TV4-paret har tillsammans ett gemensamt barn – sonen Leo Hellenius, 14. Likt sina föräldrar har även han synts i tv-rutan. Leo medverkade nämligen i julkalendern Selmas saga 2016 och har även synts till i Finaste familjen.

Renée och Davids gemensamma son Leo Hellenius

Men över en natt försvann plötsligt barnskådespelaren från rampljuset. Inte nog med att han inte dök upp i fler roller så höll han sig dessutom borta från alla offentliga tillställningar.

Leo, som tidigare hade setts med sina föräldrar på olika premiärer, har inte synts till på röda mattan på flera år. Istället verkar han nu lägga sitt stora fokus på fotbollen.

Annons

Leo är däremot inte Renées enda barn. Innan hon träffade David var hon nämligen gift med Jan Zachrisson, 59. Ex-makarna gifte sig 1995 och gick skilda vägar 2003. Renée och Jan fick tillsammans två barn, dottern Emma Zachrisson, 25, och sonen Tom Zachrisson, 20.

Emma och Tom har tillskillnad från sin lillebror inte haft intresset för att göra tv. De har istället valt att leva utanför offentligheten. Men ända sedan barnsben har de dykt upp på röda mattan med sin mamma. Speciellt Tom har titt som tätt synts till på olika premiärer.

Tom Zachrisson syns återigen i offentligheten

År 2016 dök Tom upp på flera premiärer tillsammans med sin mamma och lillebror Leo. Men sedan dess har han lyst med sin frånvaro. Detta fram tills nu, för under måndagskvällen hade nämligen Camilla Läckbergs nya tv-serie Lyckoviken smygpremiär.

På röda mattan syntes ett stort gäng kändisar till, bland andra Renée. Och vem hade inte Renée vid sin sida om inte Tom. Mamma och son verkar nämligen varit lockade av att titta på den nya serien och syns le glatt mot kamerorna på röda mattan.

Renée Nyberg och sonen Tom
Annons