LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Nya bilden på Hans Wahlgren får alla att reagera – oigenkännlig

11 mar, 2024 
Hans Wahlgren syns inte allt för ofta men nu har dottern Pernilla valt att lägga upp en ny bild på honom...
Och följarna känner knappt igen honom!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Christina Schollins stora lycka med Hans WahlgrenBrand logo
Christina Schollins stora lycka med Hans Wahlgren

Hans Wahlgren, 86, och Christina Schollin, 86, firade nyligen Diamant-bröllop! Det vill säga att de varit gifta i 60 år.

Under dessa år har mycket hänt. De har barnen Peter Wahlgren, 60, Niclas Wahlgren, 58, Pernilla Wahlgren, 56, och Linus Wahlgren, 47, tillsammans. Det har även lett till att de fått nio barnbarn och ett barnbarnsbarn.

När det kommer till hälsan är Hans och Christina otroligt pigga och friska för sin ålder. Men trots detta så har många varit oroliga för hur Hans egentligen mår.

Christina Schollin om oron för Hans

Det hela började i höstas när han stannade hemma medans Christina flög ner till deras hus i Spanien. Sedan fortsatte spekulationerna när Pernilla gifte sig i all hast med sin Christian Bauer, 58.

– Då kände jag så här: ”Ska vi inte bara samla familjen?”. Alla är hemma nu, mamma och pappa brukar vara i Spanien på vinterhalvåret, syskonen samlade, vi har fått en ny liten medlem i familjen. Jag vill ändå att alla ska vara tillsammans på mitt bröllop, fyra generationer och så sa jag: ”Ska vi inte göra ett vinterbröllop?”, sa Pernilla i sin podd.

Annons

Christina har tidigare uttalat sig om sitt långa äktenskap och att det funnits vissa duster.

– När man träffas i så ung ålder utvecklas man periodvis åt olika håll och yrkeslivet har gjort att vi ibland varit ifrån varandra långa perioder. Och det har inte enbart varit passion, vissa saker har man fått stå ut med, sa hon då.

Nya bilden på Hans Wahlgren – oigenkännlig

Det är inte särskilt ofta det publiceras bilder på Hans. Speciellt inte från den tiden han var ung.

Men nu väljer Pernilla Wahlgren att bryta den trenden. I ett nytt inlägg på Instagram visar hon upp en bild på henne och pappa Hans. Det är en plåtning för Veckorevyn och Pernilla fick då i uppgift att stylea sin pappa.

Men bilden har nu kommit att väcka uppmärksamhet. Följarna känner knappt igen Hans. Vissa tror till och med att det är Linus Wahlgren på bilden!

”En så fantastisk bild och vad Linus är lik pappa Hans..”, skriver en person.

”Men alltså Hans, vilken snygging”, skriver en annan.

”Ja man ser verkligen nu att Linus e lik er pappa hel del. Såg såna skor på erikshjälpen i lördags. Inte illa du kunnde stå i såna. Nice bild på er 2.”, skriver en tredje.

”Trodde också att det var Linus”, hälsar en fjärde.

FOTO: TT, Instagram

Annons