TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Linn Hegdals kväll med Filip Lamprecht – efter misstänkta uppbrottet från Jacob

06 nov, 2022 
Filip Lamprecht, Linn Hegdal, Jacob Persson
Filip Lamprecht vann Let's dance med dansaren Linn Hegdal.
Profilerna blev tajta under inspelningen och deras relation verkar än idag vara stark.
Nu syns de tillsammans igen – efter Linns misstänkta uppbrott från pojkvännen Jacob.
Annons
Därför är Jacob Persson inte med i Let's dance 2022Brand logo
Därför är Jacob Persson inte med i Let's dance 2022

Modellen Filip Lamprecht, 25, kommer från en känd familj. Han är son till tv-profilen Kristin Kaspersen, 53, och barnbarn till den bortgångna och legendariska sångerskan Barbro ”Lill-Babs” Svensson.

Filip blev också känd som Peg Parneviks, 27, pojkvän. När serien Parneviks hade premiär 2015. Paret har sedan dess brutit upp och idag lever Peg i ett nytt förhållande och Filip är singel av vad vi vet.

Linn Hegdal och Filip Lamprechts nära vänskap

Filip Lamprecht och Linn Hegdal gjorde succé i Let's dance 2021. Juryn var enade om att han förtjänade vinsten, som stod mellan honom och artisten Anis don Demina. Men förutom att Filip och Linn Hegdal vann så blev de också väldigt nära under inspelningen.

Idag ett år senare så har de fortfarande en bra relation och på sociala medier delar de med sig av hyllningar och kommentarer till varandra. När Linn Hegdal fyllde år valde Filip dessutom att hylla henne på Instagram i ett känslofyllt inlägg.

Annons

”Det slog mig precis när jag satt och skulle sammanfatta hur tacksam och stolt jag är att få vara en liten roll i din blockbuster, hur enormt mycket du har burit mig och stöttat mig när saker har varit nytt eller kanske inte skit lätt”, skrev Filip i inlägget.

Nu syns Filip Lamprecht och Linn Hegdal tillsammans – efter misstänka uppbrottet

Att de har en bra relation idag har inte undgått någon och de verkar också hänga en del på fritiden. För ett tag sedan var de ute och sjöng karaoke tillsammans under en festkväll på stan.

Filip lade upp en Instagram story där han skrev ”Blev karaoke i lördags med för många skåningar!” och taggade både Linn och hennes eventuella ex-pojkvän Jacob Persson. Det är fortfarande oklart om Linn och Jacob har gjort slut, men Jacob bor inte längre med Linn och det ekar tomt på varandras sociala medier.

Nu har duon synts tillsammans igen, när njuter av en trevlig middag tillsammans. Det är deras Let's dance-kollega Katja Lujan som har delat en bild på Instagram. På bilden kan vi se en fantastisk pastarätt som både Filip Lamprect och Linn Hegdal är taggade i.

Screenshot Katja Lujans Instagram.

Vad trevligt! Pastan såg riktigt god ut.

FOTO:Karin Törnblom/TT

Annons