LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Nu gifter sig Pernilla Wahlgren – alla har blivit lurade: ”Helt hemligt”

27 jun, 2024 
Linnea Söderberg
Till vänster: Pernilla Wahlgren tittar åt höger och ler stort. Till höger: Christian Bauer och Pernilla Wahlgren ler till kameran på röda mattan.
Pernilla Wahlgren och Christian Bauer gifte sig i december.
Ett avskalat bröllop för endast den närmsta familjen, som de lyckades hemlighålla för alla.
– Vi lurade alla, säger Pernilla i Wahlgrens värld.
Annons
Pernilla Wahlgren om namnbytet efter bröllopet med Christian BauerBrand logo
Pernilla Wahlgren om namnbytet efter bröllopet med Christian Bauer

I december förra året förra året gifte sig Pernilla Wahlgren, 56, och Christian Bauer, 58. Det vackra vinterbröllopet skedde i Lidingö Kyrka med endast de närmsta familjemedlemmarna och vännerna närvarande.

Från början planerade Pernilla och Christian att endast gifta sig i Spanien under 2024. Men på grund av Hans Wahlgrens sjukdomsbesked valde de hastigt att gifta sig tidigare, så att pappa Hans kunde vara med.

Pernilla Wahlgren höll bröllopet hemligt

Den 2 december sa brudparet ja till varandra, vilket vi nu får se i det senaste avsnittet, avsnitt åtta, av Wahlgrens värld. I en synk uttrycker Pernilla sin lycka.

– Nu är vi gifta! Jag är fru Wahlgren Bauer. Det var helt magiskt. Vad mysigt att gifta sig på vintern, vad vackert. Och det är inte en fotograf. Inte en press. Inte en nyfiken människa är där. Vi har lyckats hålla det här bröllopet helt hemligt, sa Pernilla och fortsätter:

– Det blev så fint att få gifta sig, att få ha den stunden för oss själva, stå där på kyrktrappan efteråt och de enda vi ställde upp på bild för var våra egna vänner och vår egen fotograf. Det var SÅ fint. Nu förstår jag hur vanliga människor har det när de gifter sig.

Annons

Efter bröllopet samlades alla gäster i Pernillas hus på Lidingö. Där sjöng Pernilla en låt ackompanjerat av Benjamin Ingrosso på flygel, med textraden: ”På Lidingö, där gifter jag mig med dig, min lilla Christian, på Lidingö…”.

– Det är klart man kan sjunga den. Det är ju här det händer. Det är här Christian Bauer och Pernilla Wahlgren gifte sig. Och vi lurade ALLA! säger hon.

Avsnitt åtta av Wahlgrens värld finns nu att se på Max och sänds på Kanal 5 den 11 juli.

Pernilla och Christian gifter sig igen

Även om Pernilla och Christian nu formellt är gifta planerar de fortfarande att gifta sig igen i slutet av sommaren.

Bröllopet kommer att ske i Spanien och förväntas bli mycket större. I ett tidigare avsnitt av Wahlgrens värld har tittarna fått ta del av vilka som blir Pernillas brudtärnor.

I det senaste avsnittet av programmet säger Pernilla efter bröllopet att det bara är att börja ladda om:

– Så nu ska landa i det här – kan man ju tro. Men icke sa nicke. För nu ska vi ladda om för livets bröllopsparty. Nu får alla vännerna komma och om pressen nosar rätt på det så hej, kom, ta era bilder, filma!

FOTO: TT

Annons