LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Nova om att växa upp med Bingo Rimér som pappa: ”Dum i huvudet”

07 jun, 2024 
Elvira Reer
Att ha en känd pappa är inte alltid enkelt, påpekar Nova Rimér i ett nytt av av Bingo Rimérs podcast.
– Varför är han så dum i huvudet, säger Nova om sin pappa.
Annons
Julia Franzén dissar svenska beteendet – dejten med Bingo RimérBrand logo
Julia Franzén dissar svenska beteendet – dejten med Bingo Rimér

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Nova Rimér, kändisfotografen Bingo Rimérs dotter, diskuterar i det senaste avsnittet av Relationspodden 3.0 sina känslor kring uppmärksamheten som kommer med att ha en känd förälder – och hur det ibland kan bli lite fel.

När Nova får frågan om hur det känns med all uppmärksamhet som tillkommer Bingos kändisskap berättar hon att hon tidigare kunde tycka att det var jobbigt, men att hon inte längre tycker det.

– Det var en period där jag alltid skulle hugga ifrån och försvara dig i allting. Jag blev irriterad när folk som inte känner dig skulle säga något, säger Nova och fortsätter:

– Jag har nog aldrig tyckt att du är så pinsam, jag har tyckt att vissa saker du har gjort har varit pinsamma. Typ så: "Åh varför är han så dum i huvudet att han gör det?” och det kan jag fortfarande tycka när du skriver grejer. Typ det med lägenheten.

Nova om Bingo Rimérs inlägg: "Det blev jättekonstigt"

I avsnittet förklarar Nova om hur ett inlägg Bingo lade ut på sociala medier, var just en sån grej hon tyckte blev fel.

Annons

Nova berättar att hon hade frågat om hennes pappa visste om någon hyrde ut en lägenhet på Östermalm, vilket Bingo sedan tog vidare till sin Instagram för att fråga om hjälp.

"Jag hade redan löst en lägenhet i andra hand på Södermalm, men hon vill mycket hellre bo på Östermalm. Fråga mig inte varför – Södermalm är ju så trevligt! Kanske finns det någon som följer mig som vill hyra ut sin lägenhet på Östermalm eller som vet om någon ledig lägenhet?", skrev Bingo.

– Det blev jättekonstigt, säger Nova till pappa Bingo.

Inlägget i fråga fick mycket uppmärksamhet och det talades om att Nova "vägrade bo på Södermalm".

– Jag kan bo på Södermalm, det var ju bara att jag hade chansen att få önska och jag frågade dig om du visste någon som bor på Östermalm, så jag kan få bo nära min familj, förklarar hon.

Bingo instämde därefter och erkände att hans formulering var klumpig, och de var båda överens om att det var lite roligt att det kunde uppstå sådana missförstånd.

– Ja det kanske var lite dumt formulerat, säger Bingo.

FOTO: Instagram/ TT

Annons