LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Bingo Rimér akut till sjukhus – vårdas efter skräckolyckan: ”Dåligt”

21 maj, 2024 
Sent på måndagskvällen blev det raka vägen in till akuten för Bingo Rimér.
Nu berättar han om olyckan och visar upp sitt blodiga huvud.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Busringningen tar en oväntad vändning: ”Han kommer döda mig”Brand logo
Busringningen tar en oväntad vändning: ”Han kommer döda mig”

Sommaren står runt hörnet och det betyder att Bingo Rimér, 48, kommer tillbringa en hel del tid ute på sitt landställe i Stockholms skärgård.

På skärgårds-ön har även ex-hustrun Katrin Zytomierska, 46, ett hus precis bredvid Bingo. Bingos och Katrins signum har alltid varit att allt ska vara så bra som möjligt för de gemensamma barnen Ringo, 13, och Rambo, 11. Katrin har även sonen Falke, 7, och Bingo har blivit lite som en tredje förälder även till honom.

Tillbaka till landstället i skärgården. Medans Katrins hus har stått färdigt i flera år har Bingo hållit på och renoverat och byggt sitt hus. Nu har han varit i full färd med iordningställa det sista inför sommaren. Men det slutade riktigt illa.

Annons

Bingo Rimér akut till sjukhus – visar upp olyckan

Det är på Instagram som Bingo berättar om dagen på landet. Han har fått hjälp att göra en vatten-analys men någonstans gick saker och ting utför. Han konstaterar att dagen slutade riktigt dåligt och visar upp en bild på sitt blodiga huvud.

”Den här dagen slutade riktigt dåligt, men det kunde samtidigt ha slutat ännu värre. Jag säger som min kloka mamma: “Du ska vara glad att det var du som fick sy fem stygn och inte pojkarna”, konstaterar Bingo och fortsätter:

”Kom precis hem från akuten. Berättar allt imorgon. Måste vila. Känner mig så otroligt tacksam för alla fantastiska människor som jobbar inom svensk sjukvård och extra tacksam för all den fantastiska personalen på St Görans sjukhus.”

BINGO RIMÉR
FOTO: INSTAGRAM

Hänt har sökt Bingo för en kommentar.

FOTO: OLLE SPORRONG, Instagram

Annons