ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Julia Franzén avslöjar bonusdottern Novas relation till Phillipe Cohen

03 mar, 2023 
Julia, Phillip, Nova
Nova Rimér känner Phillipe Cohen då de har arbetat ihop
Nu bryter Julia Franzén tystnaden om bonusdotterns koppling till Bianca Ingrossos ex.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Axel Schylströms plötsliga barnbesked – månader efter dotterns födselBrand logo
Axel Schylströms plötsliga barnbesked – månader efter dotterns födsel

Nova Rimér, 19, är dotter till fotografen Bingo Rimér, 47. Hon har hela sitt liv levt i rampljuset men ändå varit något av en doldis. På senare år har hon däremot synts allt mer.

Idag är Bingo tillsammans med influencern och programledare Julia Franzén, 32, och kärleken fullkomligt sprudlar. Vad som också är så bra är att Julia och Nova kommit bra överens. Redan under 2020 när Julia och Bingo började dejta så hade Nova bara gott att säga om sin pappas nya flickvän.

Så här skrev då Bingo på Instagram efter en middag med Nova:

”Vi njuter av maten och pratar om livet. Vi pratar om min dejt Julia ”Hon verkar vara en helt fantastisk tjej och väldigt söt. Men inga fler barn!!” säger Nova och spänner blicken i mig samtidigt som hon tar ett stort bett på en blodig köttbit”.

Annons

Om Nova har ändrat sig i barnfrågan är oklart då Julia och Bingo har varit öppna med att de gärna vill har barn ihop.

Nova Rimérs okända jobb med Bachelor-inspelningen

När det gäller Novas kärleksliv däremot är det mesta okänt. Vad som däremot framkommit är att hon börjat arbeta med tv. I en Instagram-live med Hänt avslöjade Julia att bonusdottern numera arbetar bakom kameran på ett produktionsbolag. Det var när Julia berättade om Bingos stöd till henne under inspelningen av Love island som även Novas arbete kom på tal.

– Hans dotter Nova är deltagaransvarig för Bachelor i år och det spelas in i Mexiko så han åker dit först och sen kommer han hit till mig. Det ska bli kul att han får se mig i action och vet hur jag har det, sa då Julia.

Nova Rimér och Phillipe Cohens relation bekräftad

Tv-världen är däremot inte den enda som Nova testat på, hon har nämligen arbetat på en av Phillipe Cohens, 28, restauranger. Det bekräftade Bingo för Hänt efter ett besök till Phillipes andra restaurang Ted i slutet på förra året.

Älskar TED. Så gott. Nova jobbar extra på hans andra ställe POSTO också”, skrev han till Hänt.

Nu bryter även Julia Franzén tystnaden om Novas relation till Philippe. När Hänt frågar om Julia om Novas arbete på kändiskrogen berättar hon att det kan vara så att Nova avslutat sitt arbete med Phillip.

”Ja det gör hon! Jag har inte varit där. Vet dock inte om hon jobbar där längre”, skriver Julia i ett meddelande till Hänt.

FOTO: TT/Youtube/Instagram

Annons