phillipe cohen

Här syns Bingo Rimérs 19-åriga dotter Nova med Phillipe Cohen

Här syns Bingo Rimérs 19-åriga dotter Nova med Phillipe Cohen

Phillipe Cohen har på senaste åren gått och blivit krögare, med sina två populära restauranger TED och Posto Pasta.
Nu syns Phillipe ihop med Nova Rimér.
Idol-Albin Tingwall om att stå mot Nike i finalen
0:44

Efter reklamen: Idol-Albin Tingwall om att stå mot Nike i finalen

(0:44)

Slå på ljud

Phillipe Cohen, 28, blev känd för hela svenska folket via sin relation till Bianca Ingrosso, 27. Paret blev tillsammans i tonåren och har genomgått flertalet separationer, men har varje gång hittat tillbaka till varandra.

Enligt Bianca var det senaste uppbrottet däremot det sista. Under tiden de var ett par visade Bianca vid flertalet tillfällen upp Phillipes matlagning på sina sociala kanaler och hyllade honom för sin talang i köket.

Phillipe Cohens restauranger skördar stor framgång

Phillipe som är en till synes talangfull kock startade en Youtube-kanal där han delade med sig av recept på sina favoriträtter. Under coronapandemin valde han att ta intresset steget längre och han öppnade sin alldeles egna restaurang – TED. Restaurangen blev snabbt en succé och cirka ett och ett halvt år efter öppningen, slog han upp portarna till ännu en restaurang, Posto Pasta.

När Phillipe öppnade TED fick han mycket hejarop från sin dåvarande svärfamilj Wahlgren/Ingrosso, som allihopa skrev om nyöppningen på sina sociala kanaler. När han öppnade Posto Pasta var det däremot tyst. Han och Bianca hade en tid innan invigningen gått skilda vägar och det var således ingen från hennes familj som uppmärksammade det.

Phillipe Cohen syns ihop med Nova Rimér

Trots att familjen Wahlgren/Ingrosso inte gjorde väsen av sig i samband med öppningen av Posto Pasta har restaurangen skördat stor framgång. Sedan öppningen av TED har man vid flera tillfällen sett bekanta ansikten besöka de båda restaurangerna.

Bland annat var Bingo Rimér, 47, och dottern Nova Rimér, 19, och avnjöt en måltid på TED för bara några dagar sedan. Bingo själv publicerade en bild på honom och dottern från restaurangbesöket på sin Instagram och taggade ingen mindre än restaurangägaren Philippe Cohen i bilden.

När Hänt når Bingo och frågar om besöket på restaurangen svarar han:

– Älskar TED. Så gott. Nova jobbar extra på hans andra ställe POSTO också, skriver han till Hänt.

Hänt har sökt Nova Rimér.

FOTO: Youtube, Instagram

FRÅN FÖRSTASIDAN